VIP_aftenen-kopi

Den nye KABE Classic er ankommet til PJ Caravan i Roskilde. Luksus for alle pengene og mere til. Kabe Classic 560 GLE er en KABE med al den teknik og indbygget kvalitet som fabrikken i Sverige er blevet kendt for, men til en meget favorabel pris, så den skal nok tiltrække sig stor opmærksomhed på KABE VIP aftenen den 18. februar. En aften for ALLE campister.

Kl. 17 slår PJ Caravan dørene op til en aften hvor du kan møde en lang række af landes bedste campingeksperter i en afslappet atmosfære. Her er muligheden for at høre om deres erfaringer og få svar på dine egne spørgsmål. Du kan møde repræsentanter for DCU, Isabella, Kabe Club Danmark, Kabe importøren, Kabe Klubben, Kronings, Mercedes, Nordkemi, PJ værkstedet og Tuxer tøj. Peer Neslein, netop hjemkommet fra Jagten på nordlyset, er tilstede med sin Kabe og kan måske inspirere dig til en vinteroplevelse i egen campingvogn.

Du har alt at vinde, blandt andet et gavekort på 10.000 kr.

Aftenen byder også på 3 unikke tilbud med store besparelser, muligheden for at vinde GRATIS benzin til sommerferien eller et gavekort på 10.000 kr. udtrukket kl. 20.30 blandt aftenens gæster.

PJ Caravan serverer en let osteanretning til årets store inspirations- og videns-aften på Københavnsvej 277 i Roskilde.
Dørene ”åbnes” kl. 17 og arrangementet slutter kl. 21.

Se mere her.: www.pjcaravan.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar