Den nye Jumpstarter-01 fra JepoTech er et både praktisk og let anvendeligt værktøj for folk på farten.

De store plusser er dens mangfoldighed og dens størrelse. Selv om den kun måler 15,5 x 7,5 cm, kan den anvendes til genopladning af smartphones, mobiler, iPads, bærbare PC’er og anden batteridrevet elektronik. Og så kan den bruges som starthjælp for personbiler, både, motorcykler og havetraktorer. Derudover har den en indbygget lygte med tre funktioner (konstant lys, langsomt og hurtigt blink).

Hele sættet inkl. kabler og adaptere
Hele sættet inkl. kabler og adaptere

Jumpstarter-01 har en kapacitet på 12 – 14 Ah. Ved starthjælp kan der leveres mellem 180 og 300 Amp, men husk at der kun er kapacitet til et enkelt eller få forsøg. Hele sættet leveres i en praktisk mappe. Jumpstarteren genoplades med et stik til bilens cigarettænder eller med et almindeligt 230 V stik.

Opladning af iPad og iPhone
Opladning af iPad og iPhone

Jumpstarteren er testet på iPad, Windows Phone, iPhone og bærbare PC’er fra Asus, Asus Republic, Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens og den har startet en Citroen C5 med fladt batteri. De medfølgende adapterkabler passer ikke til alt. Men om nødvendigt kan de suppleres med ekstra adapterkabler. Da jeg viste sættet til en samler af klassiske biler, sagde han: ”Jumpstarterens størrelse og vægt passer mig meget bedre end de store tunge Jumpstartere, som sælges i byggemarkederne.

Jumpstarter-01 som starthjælp
Jumpstarter-01 som starthjælp

 

Opladning af Lumia og iPhone
Opladning af Lumia og iPhone

Yderligere information Jepo Tech:

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar