2016-05-Jepotech-traadlos-01

Nyhed fra Jepotech ApS
I de sidste mange år er vi jævnlig blevet spurgt, om vi har trådløse videosystemer i sortimentet til campingvogne eller autocampere.

Vores holdning har været, at vi ikke umiddelbart kunne anbefale trådløst, da vi syntes der var for dårlig og ustabil billedkvalitet.

I meget tæt samarbejde med vores fabrik, er det nu endeligt lykkedes at udvikle et trådløst system, hvor vi med sindsro kan sige: DET VIRKER. Da vi fik det første sæt leveret her på vores lager, prøvede vi først at teste det på vores elektronikværksted, som vi plejer – Det var det bedste trådløse, vi havde set, uanset hvor vi placerede kameraer og skærm i forhold til hinanden – var billedet nærmest perfekt.

Med vores sædvanlige skepsis til trådløse videosystemer, virkede det næsten for godt til at være sandt, fortæller direktør Jens Peter Olesen. Næste test, var at placere de 2 kameraer i en bil, og skærm med modtager i en anden bil. Alt virkede perfekt med op til 100 meters afstand mellem bilerne, når de kunne se hinanden! Derefter blev to kameraer placeret bag på vores udstillingsvogn, og skærmen i autocamperen, stadig med et rigtigt godt resultat.

En af vores gode samarbejdspartnere, en vognmand der har 3 – 4 blokvogne, blev det næste mål for vores test. Efter en uge, skulle vi have sættet tilbage, for at få det testet på en stor gyllevogn, men vognmanden ville ikke af med det. Vi måtte love at skaffe 3 sæt til ham, helst i går.

Kamera og monitor til campister
Næste test blev så en meget stor 3 akslet gyllevogn, igen med samme resultat, fine billeder med 2 kameraer. Vi skulle så have sættet igen, for at vise det på Ferie for alle i Herning. Også i denne test, ville kunden ikke af med det, og bestilte 3 sæt.

Efter disse tests, tør vi nu sige, at vi kan tilbyde det bedste trådløse COMFORTVIDEOTM (Bakkamera) system på markedet, enten det gælder autocampere, campingvogne eller landbrugsmaskiner. Der skal kun tilsluttes strøm til kamera og skærm, så monteringen er meget nem og enkel.

Systemet kan levereres med fra 1 til 4 kameraer, slutter Jens Peter Olesen, JEPOTECH.

Se mere på www.Jepotech.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar