Det er både mørkt og koldt men det kan jo ikke komme bag på en. Men jeg vil lige nævne lidt fakta omkring vintercamping selv om vi på ingen måde har det særligt koldt, men det føles koldt.

Det er ganske praktisk at der er lys i gaskassen på min Kabe. Men du kan ikke lige se hvor meget gas der er brugt eller tilbage. Men det kan du se på en anden måde. Se næste billede.

Hvis du lyser bag på din flaske med en lommelygte kan du nemt se hvor meget gas der er tilbage, Det kan være en fordel at slukke lyset i gaskassen når du gør det. Jeg har gjort det og sat streger på hvor gassen stod i går aftes og i dag ved samme tid, har jeg sat den streg jeg peger på. Stregen fra i går er den oven over. Jeg gætter jeg i runde tal har brugt et kilo eller lidt mere på et døgn.

Når det er skiftevis frost og tøvejr skal du lige tjekke dine kabler, da de synker ned i sjap og vand når det er tøvejr og når frosten så kommer kan du risikere de ligger fast i isen. Hæng dem op på buske, stakit eller andet på deres vej til el-standeren.

Her til morgen stod solen højt på himlen og Signe og jeg kørte ud til søen 9 km nord for Best Park hvor vi bor. Det er bare et super sted.

Tingene ser nu dejlige ud når solen skinner. Her er det overnatningshytten og bålhytten.

Signe er i fuld gang med at filme materiale til vores film fra turen, som kommer på Campingferies YouTube kanal, hvor der iøvrigt ligger næsten 1.500 film.

Her er bålhytten som vi lige skal kigge ind i.

Siddebænke hele vejen rundt og bålplads midt i hytten.

En camper har overnattet ved shelterpladsen i nat.

Vi går og hygger os i lang tid ved søen før vi kører tilbage til pladsen.

Vi er heldige at være tilbage lige som Anette Majer som sammen med sin mand Kurt kører i autocamper, tilbyder en kop kaffe eller en Irish Coffee. Inden vi ser os om står hele vores gruppe og hygger sig i det dejlige vejr.

I dag skal vi lige en sidste tur i Santa Claus Village og så skal vi gøre vores vogne klar til afgang i morgen kl. 8 med kurs mod First Camp i Umeå. Vi skal også holde et vågent øje med Nordlys i aften og de følgende dage.

På gensyn i morgen

Signe & Peer Neslein
Campingferie.dk

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar