„Familie Underwater“ får monteret deres iNet System hos Truma – og så afsted på turen.

Pressemeddelelse.:

Med Truma på Europa-turné i autocamper
Musiker Carmen Underwater

På kryds og tværs i solens fodspor gennem Europa, og fortrylle mennesker med sin musik: Solokunstner Carmen Underwater opfylder sin livslange drøm. Sammen med sin lille familie – mand og manager Daniel Rieth samt søn Enno – rejser hun syv måneder gennem 10 lande i en autocamper. Med på turen: Det nye album „COMPLETE” og hendes E-piano. Det er nok til at sætte hendes udtryksfulde stemme i scene.

Truma ledsager de tre på deres eventyr: Vi bringer regelmæssige indblik i deres rejsehverdag og beretter om deres oplevelser som nycampister – for eksempel deres erfaringer med Truma iNet System. Med det styrer hun Combi ovnen og Truma Aventa klimaanlægget via app mens hun endnu er på scenen.

Følge Truma på Facebook her.: https://www.facebook.com/Truma.Fan/

Følg Carmen Underwater her.: http://www.carmenunderwater.com/

Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG er den innovative tilbehørsleverandør for autocampere, campingvogne og mobile applikationer. Denne traditionsrige virksomhed har i nu 65 år tilbudt „mere komfort undervejs”: et omfattende produktportefølje inden for områderne varme-, klima-, vand- og rangersystemer samt gas- og strømforsyning. Truma udmærker sig gennem sine produkters høje kvalitet, en forbilledlig service og store kundenærhed. Virksomhedens hovedsæde og produktionssted er Putzbrunn ved München. Truma har filialer i Storbritannien, Italien og Sverige, Kina og USA. I alt beskæftiger denne familievirksomhed 600 medarbejdere. Truma hører til de „Top 100″ (www.top100.de) af mest innovative mellemstore erhvervsdrivende i Tyskland.

Annonce:

Efterlad din kommentar