Der er plads til mange tusinde autocampere og campingvogne på det store parkeringsområde, hvor der vel at mærke ikke er strøm. Der kører gratis busser fra P-pladserne og til udstillingshallerne, ligesom der også kører gratis busser om aftenen fra parkeringspladserne og ind til/fra Düsseldorf centrum til omkring midnat. Og det er ganske gratis.

 
Spændende og varieret program på CARAVAN SALON Düsseldorf
Europas vigtigste campingbegivenhed er lige om hjørnet: Fra den 28. august vil over 600 udstillere i 13 haller præsentere dig for et helt unikt udvalg af autocampere og andre køretøjer, campingvogne, fortelte og stort set alt indenfor teknik og udstyr til camping.
Du kan se frem til et kæmpe udvalg af campingvogne og autocampere, som du kan sammenligne i hall 1, 4, 9 til 11 og 16. Hal 17 er også tilbage igen i år, hvor pladsen nu er fuldstændig besat af autocampere. Udbydere af autocampere har oplevet den største stigning i besat plads og udstiller nu deres produkter i hal 12 og 15! Du er naturligvis også fri til at beundre de imponerende luksusmodeller, liners og terrængående køretøjer, der igen er placeret i hal 5.

Her ser du et overblik over de mange haller som ligger smukt tæt på Rhinen.
Du kan finde de mindste campingvogne som Silver.

Eller du kan finde lige den lastbil Camper som du længe har drømt om

På CARAVAN SALON Düsseldorf fra 28. august til 5. september 2021 (Branchedag den 27. august) inviteres besøgende til at opleve hele udvalget af mobil fritid. I løbet af disse ti dage vil messeområderne i Düsseldorf blive forvandlet til et sandt campingparadis. I 13 haller og på friluftsområdet i messecentret i Düsseldorf vil 600 udstillere præsentere fritidskøretøjer, udstyr og tilbehør til enhver smag og budget. Ud over autocampere, campingvogne omfatter produktsortimentet køretøjsteknologi, komponenter og udvidelsesdele, telte, mobilhomes, campingtilbehør og udstyr, udendørs tøj og udstyr, turistmål samt naturområder, camping og websted tilbud.
Du kan også finde gør-det-selv projekter hvor du opbygger din egen camper.

CARAVAN SALON fejrer 60 års fødselsdag
34.500 besøgende kom til den første CARAVAN SALON i 1962, hvor 61 udstillere fra 8 lande præsenterede campingvogne og tilbehør på 15.000 kvadratmeter.
Den tidligere rekord CARAVAN SALON blev besøgt af over 270.000 campingviftefans i 2019. De så campingvogne og autocampere, tilbehør, ekspansionsdele, telte, mobilehomes og rejsemål præsenteret af 645 udstillere fra 31 lande, der besatte omkring 214.000 kvadratmeter i 13 haller og udendørsområdet. Disse rekordnumre afspejlede offentlighedens store entusiasme for campingvogn. Under normale forhold kunne der også have været forventet nye rekorder i 2020, men Corona -pandemien satte bremserne på verdens førende messe for autocampere og campingvogne. Ikke desto mindre var CARAVAN SALON 2020 også en stor succes, omend under helt andre omstændigheder.
Med 107.000 besøgende sidste år (2020) var det messen med det højeste fremmøde inden for Corona -pandemien og sikrede meget gode salgsresultater og tilfredse ansigter blandt de deltagende udstillere. Med det omfattende koncept for hygiejne og infektionskontrol ser Messe Düsseldorf og Caravaning Industrie Verband (CIVD) derfor optimistisk og selvsikkert frem til det kommende arrangement.
Hvem har sagt at campingvogne ikke må være sjove og skille sig ud.

 
Man kan også vælge et af de kendte mærker.


Vigtigt for alle besøgende
Alle billetter kan kun bookes online på www.caravan-salon.com  hvilket betyder, at ligesom i 2020, vil ingen billetkontorer være åbne. For at sikre den bedst mulige beskyttelse for alle deltagere vil bevis for fuldstændig immunisering eller en officiel negativ test være en forudsætning for adgang til CARAVAN SALON – kun besøgende, der er blevet vaccineret, testet eller er kommet sig, vil kunne købe billet og komme ind.
Yderligere information www.caravan-salon.com

.

Annonce:

Efterlad din kommentar