Vi ses til Nytårskur!

Klar? Parat? Campingstart!

Et helt nyt år betyder nye drømme og nye ferieplaner.

Det fejrer Dethleffs med et brag af en nytårskur. Kickstart det nye år og ikke mindst Jeres feriedrømme med et besøg hos din Dethleffs-forhandler i den første uge i det nye år, hvor der vil være ekstra fokus på Dethleffs’ 2023-nyheder og selvfølgelig på forkælelse af kunderne.

Forhandlerne står klar med god rådgivning og lidt godt til ganen. De glæder sig selvfølgelig til uforpligtende at fremvise 2023-nyhederne:

Dethleffs Beduin 670 (2023)

Campingvogn

Den populære letvægter-vogn c’joy har fået nyt frisk interiør, mens jubilæumsserien Aero er udvidet med nye grundrids med sænkeseng, kaldet Aero UP. Samtidig har forhandlerne netop nu et stort udvalg af de populære og velkendte serier: Camper D-Linec’goNomad og Beduin Scandinavia på lager, så kig forbi og find netop Jeres Dethleffs!

 

Dethleffs Trend (2023)

Autocamper

Dethleffs store autocamper-sortiment er til modelår 2023 udvidet med Just Go baseret på pålideligt Ford Transit chassis. Udover gode og sikre køreegenskaber udmærker modellen sig ved sit omfattende standardudstyr til yderst fair pris, så kig forbi og se det lækre interiør live.

 

Dethleffs Camper Van (2023)

Camper van

Som noget helt nyt er Dethleffs også begyndt at producere camper vans i eget navn. Flere års erfaring er nu komprimeret i spritnye modeller på flere forskellige chassier (Ford, Citroën, Peugeot og Ford). Oplev den velkendte Dethleffs-kvalitet i moderne, stemningsfulde og praktiske Globetrail.

Vi glæder os til at se Jer. Vel mødt – og sidst men ikke mindst: Klar? Parat? Campingstart!

Hop gerne ind på din Dethleffs-forhandlers hjemmeside og tjek åbningstiderne: Dethleffs forhandlere

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar