Isny, juni 2018 / Dethleffs har udsendt en pressemeddelelse om serien Pulse – en af de store 2019 nyheder.

Dethleffs Pulse

Det har taget 18 måneder at udvikle den nye serie som bliver på 10 forskellige modeller. Den nye serie bliver præsenteret for forbrugerne på efterårets store campingudstillinger. Dethleffs Pulse markerer starten på det Dethleffs kalder for en ny tidsalder – og er et symbol på tidens puls. Dethleffs har brugt mange ressourcer på design og konstruktion med henblik på større velvære og trivsel – både ude og inde. Den viste model er en Dethleffs Pulse T 7051 EB med enkeltsenge i soveafdelingen.


Indvendigt giver det nydesignede interiør en behageligt r gjort ekstra meget ud at camperens lysdesign. Der er rigtig gode muligheder for at skabe forskellige stemninger med lyset. Læg mærke til overskabenes form, de afrundede former, at der er indirekte lys fra gulv til loft og designet af skabe og TV placering ved døren.


Der er mange nye detaljer, f.eks. denne måde at åbne overskabene på. Dethleffs kalder systemet for Maxi-Flex. Der er flere nye detaljer, bl.a. et nyt IsoProtect komfortgulv som er helt plant, L-sidegruppe som standard, 160 cm brede og højdejusterbare dobbeltsenge samt enkeltsenge med to forskellige højder.


Dethleffs fortæller at Pulse serien ligger mellem Trend og Esprit serierne. Der er fire del og seks hel integrerede modeller. Alle modeller har en totalvægt på 3.500 kg, kan køres med et almindeligt B-kørekort og er typegodkendt til fire personer. Totallængden varierer fra 699 til 740 cm. Udvendig bredde og indvendig ståhøjde er på 233 og 205 cm.

Alle delintegrerede modeller kan fås med sænkeseng som ekstraudstyr. De helintegrerede har altid sænkeseng som standard. I 7051 DBL og I 7051 EBL har altid en Lounge siddegruppe.


Alle modeller kan fås i en såkaldt GT, Grand Turismo, udgave med udvendige farver i hvid, sølv eller sort. GT udgaven har som standard f.eks. alufælge, ramme-vinduer, instrumentbræt med aluminiumsapplikationer, automatisk klimaanlæg, cruise control, stort tagvindue, luksus boardcontrol panel (teknikpanel) og meget mere.


Læg mærke til den nydesignede hæk med elegante baglygter velplacerede reflekser. På motorsiden er der en FIAT Euro-6 motor på 130 HK som standard. Standard er også ABS, ESP, ASR, Hill holder og Hill Descent control. Der er forstærket glasfiber tag og bund.

Det bliver spændende af se de nye modeller når de vises på Caravan Salon Düsseldorf sidst i august.
Se mere om Dethleffs på www.dethleffs.dk

Tekstredigering og grafiklayout: JPR
Billeder: Pressefotos fra Dethleffs

© www.autocamper-nyt.dk 2018

Annonce:

Efterlad din kommentar