2020 Dethleffs Trend T 7017 EB – Masser af lasteevne i alle modeller (Reklame)

I årgang 2020 kan du vælge mellem 11 forskellige autocamperserier fra Dethleffs. Syv af serierne kommer i en opgraderet version. De nye delintegrerede og de nye helintegrerede Dethleffs Trend modellerne fås hver i de samme indretninger. Der er kun forskelle i indretning af førerhuset. Og så kan også få tre forskellige Trend alkove modeller.

Nøgledata for 2020 Dethleffs Trend T 7017 EB

Årgang 2020 kan godt blive et vendepunkt for Dethleffs Trend serien. Der er flere interessante detaljer på de nye modeller. F.eks. har alle modeller i standardudgaven, både de del- og helintegrerede, en køreklar vægt under 3.000 kg. Lasteevnen for de delintegrerede svinger mellem 539 og 754 kg. For de helintegrerede er de samme tal 539 og 715 kg.

De ”nødvendige tilbehørspakker” vejer derudover Family pakke 37 kg, Design pakke 13 kg, Fiat chassispakke 26 kg, Markise mellem 33 og 60 kg. samt evt. sænkeseng 55 kg. som kan sænke lasteevnen. Det vil ”koste” 164 kg, hvis du vælge en 4 m markise. Din Dethleffs forhandler kan fortælle dig mere om mulighederne.


Kikket fra den 70 cm brede indgangsdør. Den viste model er bl.a. udsyret med en Design Pakke. Læg også mærke til at der ikke er monteret sænkeseng i denne udgave.


Det lækre vindue over førerpladserne er en del af Family Pakken.


Åbne overskabe i førersiden.


Der er stort køleskab med mikroovn i dørsiden.


Der er vindue i døren indstigningshåndtag, myggenet i fuld højde og et ekstra trin inden for døren. Der er TV-holder og teknikpanel ved siden af døren.


Åbent overskab i dørsiden.


Et kik ned langs førersiden. Her er masser af skabsplads i de mange overskabe.


Køkkenbordet med lukkede låg og specialdesignet bagvæg. Køleskabet rummer 142 liter inkl. den udtagelige frostboks.


Åbne låg på køkkenbordet.


Åbne skuffer og skab under køkkenbordet. Løg også mærke til at der er et lille trin op i soveværelset.


Overskab over køkkenblokken.


Soveværelse. Enkeltsengene er begge 195 cm lange og henholdsvis 80 og 75 cm brede.


Åbne overskabe over den ene seng.


Overblik fra toiletrummet. Der er klædeskab bag toilettet.


Detaljer fra toiletrummet.


Åbne skabe i toiletrummet.


Åbent magasin under den ene seng.


Åbent magasin under toiletrummet. Dethleffs Trend er som standard udstyret med Dethleffs sænkede bagende. Det betyder en særligt stor garage i bag med en højde på op til 115 cm. I garagen er der luger i begge sider. Dethleffs Trend T 7017 EB er den eneste model som ikke har hækgarage.


Layout på de 10 delintegrerede Dethleffs Trend T modeller. De samme 10 modeller fås også i en helintegreret udgave. Modellerne T 6617 EB og T 6757 DBL er helt nye indretninger.

Det lave og bredsporede Fiat-chassis giver Trend T glimrende køreegenskaber. Dette sporty udtryk understreges også af den dynamisk tegnede udbygning over førerhuset med stort vindue, som kan åbnes (ekstraudstyr) og det moderne design. Imidlertid imponerer Trend mest når det gælder funktionalitet.
Dethleffs autocampere sælges af to forhandlere.
Se mere på www.dethleffs.dk/find-forhandler/

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Dethleffs GmbH & Co. KG
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar