Kom til Åbent Hus hos din Hobby-forhandler og mærk på egen krop, at vores påstand er sand: ”Camping gør dig lykkelig!”

Det er den tid på året. Alle vi campingelskere går lidt rastløse rundt hjemme i udestuen. Vi mærker længslen og savnet – hvor er det egentlig længe siden, vi har grillet?!

Mens vi gør klar til at komme ud af vores camping-vinterhi, kan et besøg hos campingforhandleren hjælpe gevaldigt på vores humør. Så hvorfor ikke kigge forbi hos din lokale Hobby-forhandler i weekenden 18.-19. marts, hvor der er Åbent Hus?

Til dig, som allerede ejer en campingvogn, kan vi friste med både Hobbys 2017-modeller og butikkens tilbud om det store servicetjek og sommerklargøring forud for campingsæsonen.

Uanset hvilke tilbud du lader dig inspirere af, kan vi garantere, at du er i lettere og lysere humør, når du kører hjem. For vi ved, at Hobby har ret i sin påstand: Camping gør dig lykkelig.

Find din Hobby-forhandler her. :http://www.hobbyinfo.dk/find-forhandler

Lykkepiller og klipklap-sandaler

Din lokale Hobby-forhandler elsker at se nye ansigter, men i høj grad også at hilse på velkendte campister.

Er du ekstra morgenfrisk så får butikkens 20 første piger et par klipklap-sandaler fra Hobby. Alle andre får en æske af Hobbys ”lykkepiller” – et skud campinghumør, der holder vinter-tungsindet på afstand, så vi kan drømme om alle de oplevelser, der venter os, indtil vi får campingvognen på krogen og kommer afsted igen.

 

dengodeferie.dk – fuld af gode ideer og camping-inspiration

Forårsblomsterne er begyndt at springe ud – og samtidig blomstrer Hobbys nye fortællende website dengodeferie.dk.

dengodeferie.dk finder campingelskere bunker af inspiration til dejlige ferieoplevelser på camping, og masser af gode argumenter for, hvorfor en campingvogn fra Hobby har større værdi for hele familien. Samt tips om andre nye produkter på campingmarkedet, der kan gøre din ferie sjovere og lettere.

dengodeferie.dk finder du også vej til alle de engagerede Hobby-forhandlere over hele landet. Men vores mange modeller af campingvogne finder du stadig på hobbyinfo.dk – med mindre du foretrækker at se dem nærmere efter, så skulle du tage til Åbent Hus hos din Hobby-forhandler 18.-19. marts.

Se mere her.: www.hobbyinfo.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar