Hvert år udbydes en række kampagnemodeller hvor campingvognen er specialudstyret til særlig pris.  Dagens Hobby De Luxe 560 KMFe Kampagne koster 170.995 kr + levering, det same som standardmodellen. Men som kampagnemodel er den ekstraudstyret med TV-holder (1.995,-), Hobby musikafspiller, gulvtemperering (elektrisk gulvvarme)(5.695,-) og 1.750 kg aksel (3.195,-). Det er i øvrigt samme pris som for standardmodellen, som ikke har det nævnte ekstraudstyr. Her får du et kik på den rummelige familiemodel.


Læg mærke til den nye brede dør med vindue, affaldsspand, nøglebakke og småtingsrum over og under håndtaget. Bemærk også myggenetdør i fuld højde. Lige inden for øder finder du det centrale panel for lys m.m. og det ene klædeskab ved køjerne i hjørnet.


Det andet klædeskab står ved hovedgærdet. Nederste køje kan klappes op om dagen så der kan leges på gulvet. Om aftenen kan der lukkes af til køjerne med et gardin.


Køjeafdelingen har sin egen tagluge og der er ekstra hylder ved overkøjen. Der er vindue ved hovedgærdet og sengelampen har både våge og læselys.


Underkøjen har vindue og senge lampe. Stroppen til venstre er til at holde sengebunden oppe når der leges på gulvet. Der er smurt tavlekridt på undersiden af køjen.


Vognen set fra fodenden af dobbeltsengen. Tre køjer er muligt som option. Det skal bestilles inden vognen bygges på fabrikken. Kontakt en Hobby forhandler for nærmere information.


Den store rundsiddegruppe. Bemærk at der er åbne hylder under overskabene og smalle bordpladser ved gavlene. TV-holderen er placeret så det kan drejes rundt og ses fra køjerne.


Et kik fra siddegruppe mod køkkenregionen.


Køkkenbordet med ny sammenbygget køkkenvask og komfur. Læg mærke til at der er to stikkontakter over vinduet.


Overskabene i køkkenblokken.         
Køleskabet rummer 150 l inkl. 15 l fryser. Der er dobbelt klædeskab mellem toiletrum og køkkenblok.


Store rummelige skuffer i køkkenblokken. Læg også mærke til transportsikring af bordet og viskestykkeholderen


Kik fra indgangen og bagud.


Det franske soveværelse


Godt med hylder, 230 v stik til oplader og lys på svanehals.


Brusemulighed fås som ekstraudstyr og der er hjørneskabe bag de yderste spejle samt stik til hårtørrer og barbermaskine.


Skabet under rundsiddegruppens ene gavl. Læg mærke til den lille åbne hylde inde ved væggen. Derinde er der to stikkontakter f.eks. hvis du vil have et ekstra TV eller din egne hyggelamper.


Overskabe ”hele vejen ned.”


Og henover hovedgærdet.


Nøgledata for Hobby De Luxe 560 KMFe Kampagne.
Se mere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2016

Annonce:

Efterlad din kommentar