Alle campingvogne dur til rejsecamping- Men der er alligevel en type, det små og lette som er ekstra velegnet til lange rejser og korte ophold. Det er den type rejsevogne Hobby har haft fokus, på da de designede den nye Hobby On Tour serie, som i første årgang er på fem forskellige modeller. Alle modeller er på samme tid kompakte, lette og udstyret, som en Hobby altid er, All Inklusive. Hvis du ikke har særlige krav, så kan du tage direkte fra forhandleren du på første campingtur.

Hobby fortæller i en pressemeddelelse, at det nye udvendige layout, hvor dekorationen er en bugtende landevej som forsvinde op mellem høje bjerge – ud på eventyr – bare er et af de elementer som skal give vognens ejere lyst til at „tage på camping.“


Kompakte modeller
Der fem modeller i den nye serie hedder On Tour 360 KB, On Tour 390 SF, On Tour 460 HL, On Tour 470 KMF og On Tour 490 SFf. De fleste af navnene ser bekendte du, men læg mærke til at tallet signalerer at der er tale om vogne som sikker er mindre end vi er vant til. De tre mindste har alle en udvendig bredde på 210 cm og de to største en bredde på 220 cm. Modellerne er så nye, at vi endnu ikke har fået ret mange data eller billeder. Du kan derfor ikke få alle data før vi kommer tættere på præsentationen sidst i august i Düsseldorf. Læg også mærke til at modellerne passer til både rejselystne par og børnefamilier.


På On Tour 360 KB kender vi flg. nøgletal: Totallængde og –bredde på 597 og 210 cm. Totalvægten er 1.100 kg og her er fire sovepladser. Der er håndvask som kan klappes op og armatur med brusemulighed, masser af LED lys samt serviceklap til det store magasin under dobbeltsengen.


On Tour 390 SF, er vognen for det rejsende par med siddegruppe bagerst og tværvendt dobbeltseng forrest. Totallængde og –bredde på 610 og 210 cm. Totalvægten er 1.100 kg og her er fire sovepladser. Der er håndvask som kan klappes op og armatur med brusemulighed, masser af LED lys samt serviceklap til det store magasin under dobbeltsengen. Bemærk også den nye lygtebom med runde lygter og at alle modeller er bygget på et vægtoptimeret chassis


On Tour 460 HL er modellen med enkeltsenge forrest og en siddegruppe bagerst. Totallængde og –bredde er på 675 og 210 cm, totalvægten på 1.200 kg. Serien er så ny, at vi p.t. kun har billeder af de to mindste modeller. Billedet er fra siddegruppen i On Tour 360 KB, polsteret et alternativ med rødlige nuancer som hedder Cara.


On Tour 470 KMF har køjer bagerst og tværvendt dobbeltseng forrest. Med opredning i sidegruppen er der op til 6 sovepladser i modellen. Totallængde og –bredde er på 683 og 220 cm, totalvægten på 1.300 kg. Billedet er af den tilsvarende dobbeltseng i On Tour 390 SF.


On Tour 490 SFf er bagerst indrettet med sidevendt siddegruppe og køkken lige inden for døren. Forrest i vognen er der en fritstående Queens Bed. Vi har p.t. ikke yderigere information fra modellen. Billedet er af overskabene i On Tour 390 SF. Hvis du vil vide mere, så hold øje med vores nyhedsportal eller besøg Hobbys hjemmeside på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2014

Annonce:

Efterlad din kommentar