Årets første Hobby årgang 2020

Hobby Prestige er i 2020 på 11 forskellige modeller. Der er to helt nye modeller i programmet. Den ene, og største, er Hobby Prestige 720 QWC, en model som helt sikker vil passe mange fastliggere og andre som sætter pris på masser af plads og komfort. Set med mine øjne er resultatet rigtigt vellykket. Prestige 720 WQC som er indrettet med en tværvendt Queens Bed og stort toiletrum bagerst, stort køkken i midten og en stor rundsiddegruppe forrest i vognen.


Her ser du layout og nøgledata på Prestige 720 QWC.


Et kik fra sædet ved døren og bagud. Interiøret hedder Chesterfield Oak/Magnolia og polsteret hedder Jawa. Vognen opvarmes med en Truma Combi6 inkl. en 10 l varmtvandsbeholder. Du kan få Elektrisk gulvtemperering, Alde centralvarme, med eller uden vandbåret gulvvarme fås som ekstraudstyr.


Den tværgående sofa er 203 cm bred og 163 cm lang på sofaen til venstre.


Der er masser af plads i det store vinkelkøkken. Gas bageovn eller mikroovn fås som ekstraudstyr. Alle Prestige modeller har et USB ladestik som standard. Dobbelt USB stik og ekstra stik fås til alle modeller.


Skufferne er meget rummelige. Selv om der er indbygget en viskestykkeholder i venstre side af køkkenblokken, kan de store skuffers håndtag også bruges til viskestykkeholder.


Der er dørgarderobe med TV-plads, skab og vitrine ved siden af døren. Herefter kommer der køleskab på 150 l, apotekerudtræk og til sidst er garderobeskab med hylder. Vognen er udstyret med Ambiente lys med LED lamper.


Her ser du det åbne apotekerudtræk og klædeskab (i den lille grå ramme). Ved siden af køkkenet står der et stort garderobeskab med bøjlestang. Prestige 720 QWC har også TFT Panel for lys i vognen, vandtankmåler og CI-BUS (fjernbetjening af vognens tekniske installationer).


Den nye dobbeltseng har et madrasmål på 200 x 140 cm. Om dage kan sengebunden skubbes ind så de bliver bedre plads til at kommer frem og tilbage fra toiletrummet.


Det her er af et af de bedste hovedgærder i en campingvogn? Hylder med indirekte lys og lamper med svanehals, fjernbetjening af vognens lys og betjeningspanel til vognens varme og øvrige udstyr over hovedgærdet. Ved siderne er der skab med bordplade og ekstra hylde samt 230 V stik i begge sider.


Der er udvendig adgang til sengemagasinet gennem serviceluge i siden af vognen. Der er to store rum under fodenden og et større under hovedgærdet.


Hvis vandtanken var vendt 90 grader, kunne lugen værre større, og det var nemmere at komme til de to luger i vandtanken.


Åbne overskabe over hovedgærdet.


Vogne har et stort toiletrum med separat brusekabine og ekstra god plads om håndvasken.


Detaljer fra toiletrummet.


Åbne overskabe i rundsiddegruppen.


Alle modellerne i den nye årgang. Prestige 560 FC og 720 WQC er nye i årgangen.

Der er tolv Hobby forhandlere i Danmark, bl.a.:

– Bije Fritid & Camping
Hinshøj Caravan
LE Camping 
Møllegårdens Camping
Silkeborg Caravan Center
SK Caravan

Se mere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar