I fredags holdt Hobby sin pressekonference for årgang 2020. I 2020 programmer er der, som altid, flere nyheder. Flest på autocampersiden og lidt mindre om de nye campingvogne, hvor der blev vist tre helt nye modeller (Prestige 780 WQC, Prestige 560 FC og De Luxe 460 SFf) og to tidligere Prestige-modeller som er flyttet over i henholdsvis Excellent og De Luxe serierne. 2019 programmet er på 58 modeller i serierne OnTour, De Luxe, De Luxe Edition, Excellent, Prestige og Premium.

I den nye årgang kan vi bl.a. fortælle, at:
* Alle serie, minus Premium, får samme bagende som Hobby Prestige. De forreste håndtag er nu grå.
* Der er mindst fire 230 V stik og op til 8 230 V i de største modeller.
* 15 af de 58 modeller fås, som ekstraudstyr, med Truma Combi4 eller Truma Combi6 varmeanlæg inkl. en 10 l varmtvandsbeholder. Alde centralvarme får til 25 modeller og med vandbåret gulvvarme til 8 modeller. Spørg din forhandler om nærmere muligheder.
* Modeller i Excellent, Prestige og Premiun har et USB ladestik som standard. Dobbeltstik og ekstra stik fås til alle modeller. Ved køjer fås en børnelampe med USB stik som ekstraudstyr.
* Og fra årgang 2020 er der røgalarm i alle Hobby modeller.


Hobby Prestige er i 2020 på 11 forskellige modeller. Den ene af de nye modeller er denne Prestige 720 WQC som er indrettet med en tværvendt Queens Bed og stort toiletrum bagerst i vognen.


Den nye dobbeltseng har et madrasmål på 200 x 140 cm. Om dage kan sengebunden skubbes ind så de bliver bedre plads til at kommer frem og tilbage fra toiletrummet. Der er udvendig adgang til sengemagasinet gennem serviceluge i siden af vognen.


Forrest i Prestige 720 WQC er der den velkendte store rundsiddegruppe med pladser på alle bordets sider. I midten af vognen står der en stor og rummelig køkkenblok.


Hobby Prestige 560 FC er også en helt ny model som er indrettet med fransk soveværelse og et ekstra stort toiletrum med separat brusekabine bagerst. Lige som i autocampere.


Dobbeltsengen i Prestige 560 FC måler 196 x 140/111 cm. Her er åbne hylder under overskabene, en stor over hovedgærdet og på væggen ind mod toiletrummet.


I den velkendte store rundsiddegruppe er der plads til otte personer om bordet.


Hobby Excellent serien er i 2020 på 13 modeller. Excellent serien er i 2020 blevet ”renset” for den sidste familiemodel, Excellent 560 KMFe. Du kan stadig få indretningen i De Luxe og De Luxe Edition serierne. Den store nyhed i Excellent er denne Excellent 650 UMFe som sidst kunne fås som Excellent i årene 2002 til 2004.


I forhold til gamle dage er den nye Hobby Excellent 650 UMFe en særdeles rummelig og elegant vogn. De nye Manos betræk med matchende gardiner skaber, sammen med de lyse låger, en fantastisk behagelig og rar atmosfære i vognen.


Køkkenblokken er stor og rummelig, køleskabet på 150 l og der er godt med plads overalt i vognen.


Hobby De Luxe serien er i 2020 på hele 18 forskellige modeller.
I årgang 2020 er der fem nye De Luxe modeller. De Luxe 440 SF kommer fra De Luxe Edition serien, De Luxe 540 FU og 650 KFU kommer fra Prestige serien, De Luxe 540 UFf er kommer fra Excellent 2018 serien. De Luxe 460 SFf (billedet) er en ny og kortere variant af en tidligere Excellent 495 UFf model.


Dagens sidste, og mindste nyhed, er måske den største. Gennem årene har det været on og off med Hobby modeller som har en Queens Bed i soveværelset. I 2020 vender de lidt tilbage, og denne nye De Luxe 460 SFf er en nyhed som der bør lægges mærke til. For nu kan du få en Queens Bed i en vogn med en totalvægt på 1.350 kg. Som alternativ totalvægt kan du vælge mellem 1.300 kg og 1.500 totalvægt. Madrasmålet på den viste Queens Bed er på 190 x 146 cm.


Midt i De Luxe 460 SFf er der en topersoners siddegruppe med klædeskab, køleskab og TV hylde på væggen overfor. En opredning her måler 175 x 101 cm.


Bagerst i De Luxe 460 SFf er der er den køkkenblok og et toiletrum med ekstra god gulvplads og mange toiletskabe.


Du får lige et kik fra den nye Hobby De Luxe 650 KFU som har et børneværelse med tværvendte køjer bagerst. En velkendt indretning som kommer fra Hobby Prestige serien.


Forrest er der en stor rundsiddegruppe som opret måler 223 x 150/130 cm. Køkkenblokken, inkl. køleskab, samt klædeskab m.m. står modsat indgangsdøren.


I dørsiden står den franske seng, vognens toiletrum og indgangs- og TV-pladsen.


Aller bagerst finder du børneværelset med køjer. Den nederst køje kan klappes op så der kan leges på gulvet. Tre køjer fås som ekstraudstyr.


Her kan du se en samlet oversigt over Hobby årgang 2020. Serierne OnTour, De Luxe Edition og Premium får nogle af de generelle nyheder. Vi får dem først at se når vi kommer til Caravan Salon i Düsseldorf sidst i august. Vi kender p.t. ikke noget til evt. kampagne eller specialmodeller. I de kommende uger kan du se mere fra de viste modeller.

Der er tolv Hobby forhandlere i Danmark, bl.a.:

– Bije Fritid & Camping
Hinshøj Caravan
LE Camping 
Møllegårdens Camping
Silkeborg Caravan Center
SK Caravan

Se mere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar