Ferie For Alle 2019 – Del 9 – Benimar – Nyt autocampermærke i Danmark (Reklame)

Benimar Tessoro 481 (Se videofilm sidst i artiklen)

Benimar autocampere er en del af Trigano koncernen. Fabrikken har produceret autocampere siden 1979, og er i dag en af de største spanske autocamperproducenter. Fabrikken producere godt 3.000 autocampere om året på en topmoderne fabrik i Peniscola, en kystby som ligger midt imellem Barcelona og Valenzia. I de første år blev autocamperne produceret enkeltvis: I 1986 gik man over til samlebåndsproduktion og er i dag ISO 9001 og ISO 14001 certificeret (kvalitets- og miljøcertificeret. Benimar sælges i 12 Europæiske lande plus New Zealand og Chile.
Produktudvalget er på seks serier helintegrerede Aristeo, delintegrerede Perseo, Mileo og Tessoro, alkove-serien Sport og kassevogn-serien Benivan. I Danmark repræsenteres Benimar af Campingagenten.dk.

Benimar Tessoro serien er på 10 modeller med en udvendig længde mellem 599 og 734 cm. Tessoro 481 den mindste og de fem nederst til højre (463, 467, 494, 496 og 492) er de største. Alle modeller har sænkeseng over siddegruppen.

Benimar Tessoro har en rummelig siddegruppe forrest med 5 – 6 siddepladser om bordet. Ovenover hænger en sænkeseng på tværs.

Der er fire sele- og fire sovepladser i Tessoro 481. Bordet står på en centersøjle og kan skydes frem og tilbage efter behov. Der er TV-holder på væggen ind mod toiletrummet.

Bagerst er der et stort køkken og et stort toiletrum.

Køkkenet har et ekstra stort køkkenbord og et køleskab på 142 l. I den nederste del (skuffe) kan der stå ni 1,5 l vandflasker.

Tre kogepladser og køkkenvask med integreret opvaskebakke. Der er indrettet gaskasse under det inderste hjørne af køkkenbordet. Gas bageovn fås som ekstraudstyr.

Sænkesengen har elektrisk hejs. De mange spots på bunden giver gode muligheder for at få et godt lys når mørket falder på.

Når man kun er to, kan dobbeltsengen, som kan bære op til 230 kg, sænkes næsten helt ned til bordhøjden. Den har et madrasmål på 191 x 140/121 cm.

Er der liggende gæster flyttes sænkesengen op til kanten af nakkestøtterne. Læg mærke til at der ikke skal flyttes rundt på nakkehynder og fladskærm.

Skal der redes op i siddegruppen sænkes bordet elektrisk. Opredningsmålet her er op 210 x 140 cm. En opredning spærrer ikke for ind og udgang af døren.

Toiletrummet har en rummelig separat brusekabine med foldedør. Der er spejl på væggen og på ydersiden af toiletskabet over vinduet.

Der er håndklædeholder under lampen i brusekabinen og todelt klædeskab mellem toiletrum og siddegruppen. Udvendigt er der et lodret magasin bag klædeskabet og et vandret under toiletrummet.
Den viste Benimar Tessoro 481 har en egen- og totalvægt på 2.848 og 3.500 kg. Lasteevnen er på 722 kg. Den viste Benimar Tessoro 481 er udstillet af Antons Camping.
Læs mere om Benimar og mulighederne for ekstraudstyr, prisliste, brochure og forhandlerliste på https://campingagenten.dk/benimar/
Se dataskiltet fra Ferie For Alle nederst.
Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk


 

Annonce: