Caravelair stormer stadigvæk frem på det danske marked og til sæson 2018 er der masser af spændende nyheder. Der kommer et stort program til Danmark. Men specielt ni vogne er værd at kigge nærmere på. Ni spændende kampagnemodeller med masser af udstyr Til sæson 2018 kommer der ni spændende modeller til Danmark, der er specielt udvalgt til det danske marked. De ni modeller er fordelt på flere forskellige serier. Samtlige af de kampagnemodeller der kommer til Danmark, er med Caravelairs nye XPS isolering og GRP polyester tag og sider.

Antares (Style) De udvalgte Antares modeller er valgt specielt til Danmark og det medfølgende ekstraudstyr er også valg ud fra et dansk synspunkt. Alle fem specialmodeller kommer hjem som Style modeller, så nu er det ikke længere ”bare” en Antares, men en Antares Style.

De fem modeller der kommer hjem i Antares serien er: 400, 420, 450, 470 og 496. Modellerne er fint fordelt på enkeltsengsvogne, dobbeltsengsvogne og en enkelt køjevogn. Af medfølgende udstyr kan bl.a. nævnes:  alu fælge, træktøjsafdækning, gulvvarme, myggenetdør i hele dørens højde, AKS 3400, Stor tagluge, 15 cm komfortmadrasser, kontrolpanel og meget mere.


Enkelte modeller har ligeledes XL-Freeze kompressorkøleskab.


Arctica –  Ny serie Caravelair lancerer en helt ny serie til sæson 2018. Med Arctica rykker Caravelair ind i et segment, der tidligere har været forbeholdt de tyske high-end mærker, men dog stadigvæk til Caravelair pris.


Arctica serien er holdt i lyse skandinaviske farver. Trædecoren er lys men stadig varm i farven. Tekstilerne er holdt i kontrast mellem en mørk brun og en lys tekstil. Dette giver en god kontrast og gør at Arctica ikke bliver fersk i det lyse. Overfladerne er ligeledes brune, hvilket giver en god kontrast til den lyse trædecor. Arctica serien har, udover polyester tag og sider, også polyesterbund, hvilket giver en bedre isolering. Og Arctica er velegnet til camping hele året.


Arctica serien er spækket med udstyr, så der mangler ikke noget. Der er masser af standardudstyr, men ud over det, kommer den til Danmark med endnu mere udstyr. Den har bl.a. gulvvarme, reservehjul, vandvarmer, alufælge, myggenetdør, træktøjsafdækning, TV-holder, 50 L. vandtank og batteripakke. Desuden er den forberedt til montering af aircondition, tv og cykelholder. I Arctica er XL-Freeze kompressorkøleskab standard. I Arctica serien kommer der to modeller til Danmark, 445 og 455 – begge er dobbeltsengsvogne.


Allegra 475 Allegra serien er en flot mellemklassevogn. De fleste der ser den vil kunne lide den. Den er klassisk og moderne i både design og indretning. Til sæson 2018 kommer den til Danmark i en speciel Danmark edition med masser af udstyr ud over det den er udstyret med i forvejen. Den kommer bl.a. med gulvvarme, reservehjul, TV-mast, myggenetdør og 50 L vandtank. XL-Freeze er også standard i denne model. Allegra Home 560 – innovativt design Allegra Home er en nyudvikling af den klassiske Allegra serie. Og med ny teknologi, nytænkning af design og et omfattende standardudstyr kan denne nye top-serie blive en seriøs konkurrent til de bedste tyske mærker.


Der er tænkt nyt hvad det indvendige design angår. Den har fritstående dobbeltseng og en specielt bademiljø inspireret fra autocamperne. Caravelair har opdelt Allegra Home i 4 zoner på tværs ned gennem campingvognen.

Forrest er en spiseafdeling, herefter kommer køkken, efter køkkenet en afdeling med bad/toilet og soveafdeling bagerst. Det betyder, at alt hvad der indgår i køkkenet er samlet i denne zone. Det sammen gælder for de øvrige zoner. Den kommer bl.a. med nyt kontrolpanel, Truma Combi 6 fyr, gulvvarme, gulvtæppe, reservehjul, TV-mast, udvendigt strøm- og gasudtag, myggenetdør og 50 L vandtank. Caravelairs ni kampagnemodeller til sæson 2018 byder på innovation, sikkerhed og masser af udstyr og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Din Caravelair forhandler kan fortælle dig meget mere, så kig forbi se med egne øjne den store udvikling.

Se mere her.: www.campingagenten.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar