Nu kan grønne belægninger på ens fortelt fjernes fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde eller skadelige kemikalier. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte et nyt miljøvenligt teltplejeprodukt direkte på de misfarvede områder.

Det er firmaet Ren Fritid der står bag Green Away. Ren Fritid er kendt for deres miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister. Og med Green Away løser Ren Fritid et stort problem for mange campister – nemlig grønne belægninger på teltdugen.

De grønne belægninger forsvinder af sig selv

En unik egenskab ved Green Away er, at det fjerner grønne belægninger helt af sig selv. Alt man skal gøre er, at sprøjte Green Away direkte på de grønne belægninger, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.

Green Away skal nok hurtigt blive populær især hos campister, der ligger fast med deres campingvogn og fortelt. De kender nemlig kun alt for godt til problemet med grønne belægninger på de sider af forteltet, der ligger i skygge eller står under træer.

Men, som sagt, bare sprøjt Green Away på, og de grønne belægninger er væk helt uden nogen form for hårdt fysisk arbejde med teltrens og børste.

Green Away ødelægger ikke teltets imprægnering, og teltdugen er derfor stadig helt vandtæt efter behandling med det nye produkt.

Godkendt, testet og patenteret

Ren Fritid har patent på Green Away, og har desuden får Miljøstyrelsens godkendelse af produktet – og det endda uden nogen form for advarsler. Derved kan Green Away indgå på lige fod med Ren Fritids øvrige miljøvenlige produkter.

Ren Fritid har testet produktet gennem 12 måneder nu, og har løbende produktudviklet på Green Away.

 

Et utal af anvendelsesmuligheder

Green Away kan anvendes på mange andre steder end på fortelte, idet Green Away kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.

Det vil sige at Green Away også kan anvendes til at fjerne grønne belægninger fra terrasser, fliser, træværk, både, campingvogne og så videre.

Green Away kommer klar til brug i en sprayflaske med 0,5 liter. Det kan købes i campingbutikker over hele landet fra starten af april, og den vejledende udsalgspris vil være 129,- kr.

Se mere her.: www.teltimport.dk

Nemt at bruge
før green away
Tydelig forskel efter kort tid

 

Slutresultat

 

Annonce:

Efterlad din kommentar