2016-Ren-fritid-holder-01

Pressemeddelelse

Ekstra velduftende sanitetsvæske til både kemiske toiletter, skyllevandstanke og afløb. Fjerner effektivt ubehagelig lugt, er bakteriedræbende og nedbryder affaldet. Kan anvendes i alle kemiske toiletter i campingvogne, både, fritidshuse og busser m.m. Produktet er udviklet til alle slags kemiske toiletter bl.a. Thetford, Porta Potti og Visa Potty m.fl.

Produktet er nu videreudviklet til brug i skyllevandstanke og til at fjerne dårlig lugt og bakterier fra afløb i vaske m.m.
Ren fritid Vask og voks
Ren fritid vask og voks indeholder 0,5 liter og er et meget koncentreret vaskeprodukt udviklet til at fjerne sorte striber og grønne alger på campingvogne, autocamper og både.
Vinder af DCU test
Ren Fritid har deltaget i test og hver gang vundet for sin evne til at fjerne de sorte striber der plager alle campister.

Til en vask anvendes ca. en cm af flaskens indhold, ved særlig vanskelige tilfælde anvendes produktet koncentreret der kommes på med en svamp eller børste.

Ren fritid vasker og vokser din campingvogn på en og samme tid, vognen skal kun afskylles og aftørres. Du kan også anvende Ren Fritid vask og voks til alle hårde materialer som, plastmøbler, glasfiber, plastrammer på vinduer og meget andet.

Se mere her www.teltimport.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar