Alde Compact 3020 HE kan integreres i Truma iNet System

Truma iNet-universet vokser igen: Fra april 2018 er det muligt at integrere Alde-varmeanlægget Compact 3020 HE i systemet. Det er især interessant for Alde-kunder, som bruger (eller som ønsker at bruge) et Truma klimaanlæg eller en Truma LevelControl. Nu kan de nemt og bekvemt betjene alle apparater via iNet System: regulering af varme- og klimaanlæg, indstilling af klimaautomatikken og forespørgsel om den resterende gasmængde – alt sammen via en app!

iNet-kompatibel betjeningsdel til varmeanlægget
Til det formål skal iNet Box bare sluttes til varmeanlægget – det er det hele! Forudsætningen er den nye Alde betjeningsdel, der fås fra april 2018. Kunderne kan genkende det på iNet ready-logoet, som vises, når der tændes for betjeningsdelen. Hvis der ikke er noget logo, er berøringspanelet ikke iNet-kompatibelt og skal udskiftes. Dette gælder for alle varmeanlæg af typen Compact 3020 HE fra 04/2014 til 04/2018. Ældre modeller af typen Alde Compact 3010 kan ikke udstyres med iNet System.

Regulering af varmeanlæg, klimaanlæg og klimaautomatik via en app
Med Truma App kan Alde-brugerne nemt og bekvemt betjene varmeanlæggets vigtigste funktioner med deres smartphone: indstilling af rumtemperatur, varmt vand og natsænkning. Derudover vælger de i appen, om apparatet skal køre på gas eller varmelegemerne på 230 V, samt hvilken temperatursensor der skal styre reguleringen. Hvis kunderne har et Truma klimaanlæg i deres køretøj, kan de anvende klimaautomatikken. Den holder automatisk temperaturen konstant i autocamperen eller campingvognen under alle vejrforhold.

Truma App bliver endnu mere brugervenlig
Den nye udgave af Truma App med Alde-udvidelsen fås fra marts 2018. Den indeholder nogle praktiske nye funktioner, som kommer alle brugere af Truma App til gode. “Nu kan du også få vist status på rum- og vandtemperatur via Bluetooth. Indtil nu var det kun muligt i SMS-funktionen. Dermed har vi opfyldt mange kunders ønske,” forklarer Nicola Straub fra Truma Business Development. En anden fordel, som gør appen endnu mere brugervenlig: “Nogle kunder havde vanskeligt ved at indstille temperaturen på varme- eller klimaanlægget korrekt i appen. Derfor har vi udskiftet skyderen med et praktisk rullehjul. Denne funktion kendes eksempelvis fra smartphone-kalenderfunktionen. På den måde bliver det meget nemmere for vores kunder at vælge den nøjagtige temperatur,” udtaler Nicola Straub.

Se mere her.: www.truma.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar