Hobby De Luxe Edition 490 KMF er den mindste af de fire familiemodeller

Hobby De Luxe Edition er en serie på seks modeller. De fem af dem fås også i Hobby De Luxe serien. Den sidste model, som også er den største, fås kun som De Luxe Edition. Fire af dem er med køjer og de to sidste er såkaldte egoistvogne. De Luxe Edition serien adskiller sig fra De Luxe serien på yngre indvendigt og mere kontrastfuldt interiør, mørke bordplader, et alternativt gardindesign samt hynder med røde kanter og større kontrast.

Nøgletal for Hobby De Luxe Edition 490 KMF

Hobby De Luxe Edition 490 KMF er indrettet med køjer på tværs bagerst og en tværvendt dobbeltseng forrest. Indgangsdøren er placeret tæt på køjer, toiletrum og opholdsafdelingen.


Når du står i døren, får du et godt overblik over børnenes opholdsområde. Er der behov for mere legeplads på gulvet, kan den nederste køje foldes op så der kan leges derinde. Her kan der også blive plads til bagage under kørsel til næste campingplads.


Siddegruppen står, modsat døren. Siddepladsen er OK til to voksne og to børn. En opredning måler 185 x 97 cm. Her er gode muligheder for at tilpasse lyset med læsespots, og Der er LED loftslampe og indirekte lys i hylderne under overskabene.


Køkkenblokken står i dørsiden med køleskab og klædeskab ved siden af.


Her er tre kogepladser og køkkenvask bygget sammen under to glaslåg. Det ene blus åbnes sammen med køkkenvasken. Så kan der koges en kedel vand til kaffe på turen mod næste campingplads. Der er store skuffer og bestikindsats i den øverste.


Åbne køkkenoverskabe med hylder i dem alle.


Der er TV-ophæng på væggen ved klædeskabet. Så kan de både ses TV i dobbeltsengen og fra siddegruppen. Vognens klædeskab har en bøjlestang og installationsbokse på indervæggen. Køleskabet rummer 150 l, inkl. en udtagelig frostboks på 15 liter.


Dobbeltsengen er en god opholds- og legeplads for babyer og mindre børn. Et par teenagere kan sikkert også finde ro her. Især når de andre er ude på campingpladsen, og deres mobil eller iPad skal lades op mens der ses video på den.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 208 x 129 cm. Der er godt med hylder om frontvinduet og under de mange overskabe, som alle har soft-close.


Et kik fra dobbeltsengen og bagud.


Vognens toiletrum med ekstra mange skabe og spejle til to sider. Brusemulighed fås som ekstraudstyr.


Et kik ind i den øverste køje, som har hylder langs buen på bagenden.

Et kik ind i den nederste køje. Begge køjer har et åbent skot med plads til småting i fodenden.


Der er seks modeller i Hobby De Luxe Edition serien. serien.

Der er tolv Hobby forhandlere i Danmark, bl.a.:

– Bije Fritid & Camping
Hinshøj Caravan
LE Camping 
Møllegårdens Camping

Se mere om årgang 2020 på www.hobbyinfo.dk

Tekst & foto: JPR
Grafik: Hobby Group
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar