img_0963

Peer Neslein er klar til afgang på Ekspedition Lands End.

Turen blev gennemført i 2013.

På turen kører han i en Jeep Grand Cherokee, som han lige har anskaffet sig. Campingvognen på turen er en Hobby Excellent 560 KMFe.

Så lød startskuddet til Ekspedition Lands End som er en campingtur, hvor Lisbeth og Peer Nesleins mål er Englands vestligste punkt.

Bilen er en Jeep Grand Cherokee og campingvognen en Hobby Excellent 560 kmfe (2010). Planen er at turen skal gå via Euro tunnellen, som betyder at Lisbeth og Peer kører vogntoget ombord på en togvogn, som derefter 35 min. senere er i England. I England går turen til en række kendte steder som bl.a. Stone Henge, Dartmoor, Lands End, smukke kyststrækninger, badebyer som Brigthon samt Dover, hvor planen er at de skal med en af de mange færger retur til Frankrig. Følg turen fra dag til dag her på www.campingferie.dk

img_0968

Lisbeth og Peer ser frem til at hente erfaringer med at køre med en 250 cm bred campingvogn på de ofte små og smalle engelske veje. Peer har kørt i de fleste andre lande med 250 cm brede campingvogne. For år tilbage kørte han også i England og Skotland, men det var med en 230 cm bred campingvogn. Flere har allerede fortalt Peer at han ikke komme igennem de små veje med en 250 cm bred vogn. Men det vil den næste uges tid jo vise.

Campingvognen er en Hobby Excellent 560 KMFe fra 2010, som faktisk kunne være alle tiders vogn for en børnefamilie, eller måske for bedsteforældrene, der kunne se en ide i køjerne i bagenden af vognen. Fordelen ved den 250 cm brede campingvogn, er den tilsvarende brede dobbeltseng i forenden af vognen, som har følgende mål: Længde/bredde 1970×1565/1199.

img_0980

Peers Jeep er udstyret med en 2,7 CRD, 5 cylinderet Mercedes dieselmotor. Den må trække 3.375 kg og totalvægten på Hobby campingvognen er 1600 kg.

2013-04_lands_end_00_04

Her er ruten som er udgangspunkt for turen, men Peer oplyser at den sagtens kan blive ændret undervejs, hvis han og Lisbeth falder over nogle spændende seværdigheder undervejs.

 

2013-04_lands_end_00_05

Ideen med turen er at researche, så der senere på året eller næste år kommer en guidet campingtur til Lands End. Men det kommer an på om der er interesse for sådan en tur. Hvis du synes at du/I måske ville overveje at deltage på sådan en tur, så send lige en ganske uforpligtende mail til peer@campingferie.dk. så skal Campingferie nok sende dig yderligere informationer hvis en guidet tur bliver en realitet.br>Følg turen “Live” her på Campingferie fra dag til dag.

På gensyn i næste afsnit
Peer & Lisbeth Neslein

Tekst og billeder: Peer og Lisbeth Neslein
© www.campingferie.dk 2013

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar