Peer taler med campister på Orø Camping om Walker fortelt

Fra nu og henover sommeren producerer og offentliggør Campingferie.dk 10 forskellige Weekend campingture i Danmark for at sætte fokus på camping via følgende emner i hvert program:

Seværdigheder 

Campingvogn, Teltvogn, telt, Autocamper, fortelt, udstyr 

Campingpladser

Artikel/reportage kommer på forsiden af Campingferie.dk samt de sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram, hver mandag/tirsdag som inspiration til den kommende weekend.

Der kommer også 1-3 film (a 2-3 min) med henholdsvis Seværdigheder, campingvogn/udstyr samt Campingplads. Filmene vises mandag/tirsdag på forsiden af Campingferie samt på YouTube og relevante medier.

Du får forhåbentlig en masse inspiration både til udflugtsmål, seværdigheder og forskellige campingvogne og udstyr. Herfra vil vi gøre det bedste vi kan for at få lavet en serie af dagbøger og film til både inspiration og nyttige opslag med gode ideer og erfaringer fra mange camping og telt ture.

Den første weekendtur kommer her på campingferie.dk tirsdag den 6. juni. Vi har været på Orø og kigget på de mange muligheder der er på denne skønne ø ved Holbæk på Sjælland. Du kan også se et spændende Walker fortelt som vi sætter op og lidt om Kabe´s mindste campingvogn Classic 470.

Der kommer ligeledes Weekendture fra bl.a.:

Helsingør med Camp-Let teltvogn og Isabella møbler

Hillerød med Hobby 400 SFe De Luxe (Kampagnevogn)

Jægerspris og Kulhuse med Kampa Igloo telt og O-grill

Marielyst på Falster i en Caravelair campingvogn og Kampa luft fortelt,

Kongernes Jelling i en Fendt campingvogn og Isabella Insignia fortelt,

Himmelbjerget i autocamper

Flere indslag er på vej…..
Kig med på weekendture….

Tyren Ferdinan fra Orøstrand dyrepark

Annonce:

Efterlad din kommentar