Peer Neslein skal teste sin nye Knaus campingvogn – Benyt lejligheden til at teste din egen?

Peer Neslein fortæller: Jeg har jo fået en ny campingvogn, en Knaus Südwind 500 PF som er udstyret med blæservarme, så den skal jeg ud og teste.

Det bliver i weekenden den 15-17 november 2019 på Storebælt Camping i Korsør.

Min ide er, at hvis du også kunne tænke dig at prøve din campingvogn en måske blæsende vinterdag på Storebælt Camping, så kan du tilmelde dig vores lille ”Workshop” på peer@neslein.com og det eneste du skal betale er den sædvanlige overnatningspris til campingpladsen som er kr. 350 for fredag til søndag + strøm og 5 kr. pr. bad.

Lad mig lige starte med en konstatering – Alde centralvarme er det bedste.
Så er det på plads. Men Truma blæservarme har den fordel, at det kan varme hurtigere op pga blæsereffekten. Men jeg lever jo af at skrive om camping og jeg har valgt en Knaus med blæservarme for at understrege at man sagtens kan campere hele året med blæservarme. Så jeg føler at jeg kan hjælpe mange flere nye campister på vej ved at skrive om en ”normal” campingvogn med blæservarme.
Nu har jeg jo kørt i mange vogne med centralvarme som f.eks Kabe, Cabby, Dethleffs LMC og Hobby. Jeg har også tidligere optimeret vogne med blæservarme. Men nu er turen kommet til Knaus som også laver super gode centralvarmevogne, men jeg har valgt en model med blæservarme. Så enkelt er det.
Jeg glæder mig til en spændende rejse med ”Svalereden”, som en af de første Knaus modeller hed på Tysk.

Tilbage til Workshop 1. for helårscampister
Alle er velkomne uanset om man er medlem af Helårscampisterne eller ikke. Dette er nemlig et åbent og gratis arrangement.
Målsætningen er at vi kan snakke helårscamping, kigge på vogne og udveksle erfaringer og råd.
For mig er det vigtigt at teste min vogn.
Jeg er også frisk på at lave en weekend i Jylland hvis der er interesse for det. Men jeg ville lige prøve arrangementet af på Sjælland først.

Cold Spain
Som du måske ved har windsurferne døbt Klitmøller for Cold Hawaii og vi kunne måske meget passende kalde vores arrangement på Storebælt Camping i Korsøe foir Cold Spain.
Så hvis du er ny campist eller sjældent eller sldrig har camperet om vinteren, så er chancen der nu. Jeg vil selvfølgelig være behjælpelig med gode råd.

Måske kommer der andre der vil teste deres vogn under betrykkende forhold og måske kommer der nogle at vinternørderne som vil dele ud af deres viden. Det ville være skønt og hyggeligt.

Måske kan vi gå op og få en øl i restaurangen, i et fortelt, eller spise sammen lørdag aften.
Vi har ingen standerhejsning eller krav til kjole og hvidt eller at du skal køre i et bestemt mærke i campingvogn eller autocamper.
Betingelsen er blot at du/I er glade campister som elsker at campere.

Her er programmet:

Fredag den 15. november:
Ankomst i løbet af eftermiddagen eller aftenen. Vi prøver at få pladser så vi holder så samlet som muligt.

Lørdag den 16. november:
KL. 10.00 Velkomst ved Peer Neslein ved hans Knaus hvor der bydes på en velkomst drink.
Herefter er der fri leg, snak, hygge og udveksling af gode råd, røverhistorier, tid til at sparke dæk og dele oplevelser og hygge mellem vognene.

Kl. 18.00/18.30 Evt. Spisning i restauranten på pladsen samt hyggeligt samvær for dem der har lyst til dette. Der er ingen tvang.

Søndag den 17. november:
Afgang i løbet af formiddagen.

Send en mail til peer@neslein.com hvis du ønsker yderligere informationer eller ønsker at deltage.
Så sørger jeg for at reservere plads til jer.

Stor hilsen

Peer Neslein
Campingferie.dk & Helårscampisterne

Annonce:

Efterlad din kommentar