Weinsberg CaraCito – En af de første campingvogne helt uden gas

Den nye CaraCito har udelukkende el-udstyr (ingen gasinstallationer). CaraCito er udstyret med et Dometic Freshwell 3000 klimaanlæg, som både kan køle og varme, elektrisk komfur og et kompressorkøleskab.

I 2022 har Weinsberg udstyret deres campingvogne med Knaus-Tabbert koncernens nye chassisramme. Den er nu lavet i højstyrkestål med nye optimerede udskæringer. Udskæringerne øger rammens stabilitet og sparer vægt. Den nye ramme er mere end 8 kg lettere end den gamle.

CaraCito er bl.a. standardudstyret med sider i hammerslået aluminium, tag, front og bagende i glatplade. Døren er en såkaldt udelt Weinsberg Classic og nøglen passer til alle campingvognen låse. I gaskassen er der bund af træ. Den er udstyret med stabile støtteben, bakautomatik, håndbremse servo-assisteret, 14″ dæk, 3. bremselys. Opvejning til 1.200 kg eller 1.350 kg chassis (modelafhængig).

CaraCito modeloversigt

To af de fem modeller er familievogne med køjer og dobbeltseng. De tre andre har tværvendt dobbeltseng, enkeltsenge og fransk seng i soveværelset.

Indvendig er CaraCito indrettet med et enkelt, praktisk og rengøringsvenligt interiør. Der er “push-to-open” låger uden greb. Møbeldekor hedder Walnut Light og Stone Leather, bordpladerne Terrazzo og tekstilerne Blue Stone. Din CaraCito kan også bestilles med to alternative tekstiler; Sparkling Velvet eller Sweet Chestnut.

Køkken er komplet med to glaskeramiske kogeplader, kompressorkøleskab på 83 eller 133 liter. Der et-grebs blandingsbatteri i både køkken og toiletrum. Indvendig er der komplet 12 V belysning. Alt udstyr er 12 volt. Der er CEE stik til 230 V med sikringsautomat, 240 VA omformer, FI-beskyttelsesrelæ og universal 230 V SCHUKO stikdåse.

I faste senge er der EvoPore HRC madrasser, gulvbelægningen er vinyl. I sengemagasinet står vognens Dometic Freshwell 3000 klimaanlæg. Her er også 12 V blæsevarme. I toiletrummet er der håndvask, brusebund og et Dometic dreje-toilet med elektrisk skyl. Som ekstraudstyr kan du få en brusepakke.

CaraCito er helt elektrisk og udstyret med “Smart energistyring.”
Det sørger for, at de elektriske apparater automatisk reguleres, prioriteres og slukkes eller tilføjes efter behov og tilgængelig strøm. Helt automatisk. Det eneste du skal gøre, er at indstille sikringsbeskyttelsen til det antal ampere der er på din enheds strømstande. Sætter du strøm på vognen derhjemme, skal du huske at gøre det samme.

Vil du gerne bruge din CaraCito når du ikke er tilkoblet elnettet, kan du få din Weinsberg forhandler til at montere en almindelig batteriløsning. Tal med din forhandler om de forskellige muligheder og prisen på dem.

Weinsberg CaraOne

CaraOne serien har de samme 11 modeller som sidste år. CaraOne har også fået koncernens nye chassisramme. Og igen i år er der seks kampagnemodeller, Weinsberg kalder dem også for Edition Danmark.

CaraOne er bl.a. standardudstyret med sider i hammerslået aluminium, tag, front og bagende i glatplade. Døren er en såkaldt udelt Weinsberg Classic og nøglen passer til alle låse. I gaskassen er der bund af træ. Den har sider i hammerslået aluminium, front og bagende i glatplade og tag i GFK glasfiber. Døren er en model Weinsberg Trend i et stykke og nøglen passer til alle låse. I gaskassen er der metalbund, og den kan rumme to 11 kg gasflasker. Vognen har kraftige støtteben, AKS sikkerhedskobling, (modelafhængig), hydrauliske hjulstøddæmpere, 14 tommers stålfælge med 5 huller, bakautomatik, håndbremse servo-assisteret, 3. bremselys.

CaraOne modeloversigt

Fire af de modeller der har standardudstyr er familievogne med køjer. Den sidste har tværvendt dobbeltseng forrest.

To af de seks kampagnemodeller er køjevogne, to har enkeltsenge i soveværelset (den ene, 540 EUH, har også sænkeseng over siddegruppen), én har tværvendt dobbeltseng og den sidste, 390 PUH, har sænkeseng over rundsiddegruppen. Du kan se en oversigt over kampagneudstyr efter sidste billede.


Indvendig er CaraOne indrettet med et praktisk og rengøringsvenligt interiør. Møbeldekor hedder Tiberino og Piquet Beige og tekstilerne Forest. Alternative tekstiler er Stone Water, Bloom eller Dusk. Her ser du rundsiddegruppe og sænkeseng i CaraOne 540 EUH.


I faste senge er der EvoPore HRC madrasser og gulvbelægningen er vinyl. Begge CaraOne modeller med enkeltsenge er kampagnemodeller, og de har lameludtræk mellem sengene som en del af kampagneudstyret.

I køkkenet er der store skuffer under køkkenbordet. Køleskabet rummer enten 98 eller 133 l.


I toiletrummet er der håndvask, brusebund og et Dometic dreje-toilet med elektrisk skyl. Som ekstraudstyr kan du få en brusepakke.


Her ser du sænkesengen trukket ned, i CaraOne 540 EUH.

CaraOne DK EDITION Kampagnemodeller

Fabriksmonteret ekstraudstyr i CaraOne kampagnemodeller er:
Træktøjsafdækning, myggenetdør, AKS stabilisator, aluminiumsfælge, ekstra stærke støtteben, aksel på 1.350 og 1.500 kg (modelafhængig). Elektrisk gulvvarme, 12 V blæsevarme, Truma Therme (230 V), 45 l. friskvandstank, vandfiltersystem „BluuWater,“ silwyREADY, Ambiente belysning, lameludtræk ved enkeltsenge, MediKit.
Oplukkeligt vindue front, Combi Rollo ved vinduer, serviceklap (modelafhængig), HEKI tagluge 70 cm x 50 cm, eller MIDI tagluge 70 cm x 50 cm, med myggenet og mørklægning (modelafhængig).

Hold dig orienteret om Weinsberg og se flere detaljer på www.weinsberg.dk

Tekst: Redaktionen
Foto: Pressebilleder

© www.campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar