Venturas program er i 2017 knyttet endnu tættere til sit ophav, Isabella. Ventura teltene er ikke en kopi af ophavet, men grundesignet, kvaliteten og de tekniske finesser er stort set ens. Den største forskel er tekstilerne. Alle Ventura forteltene er enten syet i polyester eller det der kaldes VenTex, en tekstil i ensidigt akrylatbelagt polyester. Dagens første fortelt er Ventura Pacific 250, et 2,5 m dybt A-måls fortelt med store vinduer i både front og sider.

Nøgledata for Ventura Pacific 250:
Farver: Antracit, Ice Grey
A-mål: 800 – 1.075 cm
Dybde: 250 cm
Materialer: VenTex (ensidigt akrylatbelagt polyester)
Stangsæt: Prenox stål eller IXL fiber


Ventura Pacific 300 er magen til Pacific 250. Kun dybden og gavlpanelernes størrelse er større.

Nøgledata for Ventura Pacific 300:
Farver: Antracit, Ice Grey
A-mål: 800 – 1.075 cm
Dybde: 300 cm
Materialer: VenTex
Stangsæt: Prenox stål eller IXL fiber


Ventura Cadet er et lille vaks rejsetelt med en bundmål på 260 x 200 cm. Hurtigt at sætte op, og hurtigt at pille ned når man er på farten.

Nøgledata for Ventura Cadet:
Farver: Antracit, Ice Grey
Bundmål: 260 x 200 cm
Materialer: VenTex
Stangsæt: IXL fiber


Ventura Marlin er et rejsetelt i mellemklasse. Det har samme enkelthed som Cadet, men også mulighed for montering af et Annex og lidt mere indvendig plads.

Nøgledata for Ventura Marlin:
Farver: Antracit, Ice Grey
Bundmål: 340 x 230 cm
Materialer: VenTex polyester
Stangsæt: IXL fiber


Ventura Pascal 390 er fabrikkens bud på et fortelt med luftstænger. Formen er tættere på fortelte med alm. stangsæt og luftstængernes konstruktion har sit helt eget design. Ventura Pascal 390 fås i to farvevarianter.

Nøgledata for Ventura Pascal:
Farver: Antracit, Ice Grey eller Olive Green
Bundmål: 390 x 260 cm
Materialer: VenTex
Stangsæt: Luft


Ventura Sun Q er et let og rejsevenligt solsejl som fås i fire udgaver. Alle modellerne er 300 cm dybe og enten 600, 700, 800 eller 900 cm brede. Den store bredde giver mulighed for at få læ og skygge øverst i begge sider eller en gavl i den ene side. Ikke så avanceret, men ganske effektivt.  Sun Q er syet i belagt polyester og monteres i campingvognens teltskinne.


Ventura Pascal 250 og 300, Freestander Cumulus og Marlin modeller har mulighed for påsætning af et Annex. Ventura anbefaler at du ser på de forskellige på Isabellas websider over annexer. Klik her og se på mulighederne. Husk også at overveje en skillevæg mellem fortelt og annex.
http://www.isabella.net/dk/tilbehoer/annexer-og-opbevaringstelte

Vil du gerne havet et gulvtæppe der matcher farver og design anbefaler Ventura at du ser i kataloger og de forskellige muligheder på Isabella websted. Klik her og se mere. http://www.isabella.net/dk/tilbehoer/gulve/detaljer/isabella-carpet-%E2%80%93-produced-by-bolon

Ventura har kun dette trefløjede læsejl. Højden er 130 cm og de samlede længde er 460 cm. Det er enkelt, men både effektivt, nemt at sætte op og ganske populært.


Ventura Freestander Cumulus er et riststående telt til autocampere, busser og kassevogne. Cumulus fås i to højder. Low til køretøjer med en højde mellem 170 og 250 cm, og High til køretøjer med en højde mellem 270 og 280 cm.


Ventura Freestander Cumulus har mulighed for opsætning af et Annex 220 som kan monteres i begge gavle.

Nøgledata for Ventura Freestander Cumulus:
Farver: Dark Grey, Grey, Lime
Bundmål: 308 x 254 cm
Materialer: VenTex
Stangsæt: Prenox stål eller IXL fiber


Ventura Freestander Arcus er et friststående telt med indbygget solsejl og sluse til autocampere med en højde mellem 225 og 285 cm.

Nøgledata for Ventura Freestander Cumulus:
Farver: Dark Grey, Grey, Lime
Bundmål: 350 x 250 cm + 75 cm sluse.
Materialer: Polyester
Stangsæt: Specialstænger i aluminium til buede gavle


Ventura Freestander Arcus har myggenet i begge gavle og solsejlet kan også åbnes i begge sider.


Ventura Space er et solidt opbevaringstelt med et bundmål på 220 x150 cm. Der er myggenetvindue med udvendig klap og både gavl og sider hat lodrette sider så det er let at åbne helt op. Space er syet i Polyester/PVC.

Se mere om Ventura på www.ventura-camping.com

Klik her og se det danske 2017

Foto: Ventura pressebilleder
Tekst: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2017

Annonce:

Efterlad din kommentar