ÅBENT HUS: Samtlige landets campingforhandlere åbner dørene den 28.-29. oktober, hvor der bliver mulighed for at studere de nyeste campingmodeller eller finde en brugt vogn i god stand

Det kommer ikke til at gå stille af, når omtrent 45 campingforhandlere den sidste weekend i oktober holder landsdækkende åbent hus. Tusinder af campingglade danskere ventes at lægge vejen forbi deres lokale forhandler – og det med god grund, lyder det fra Camping Branchen.

– Hvis man går med overvejelser om at kaste sig ud i campinglivet eller måske udskifte den gamle vogn med en nyere model, så er åbent hus en god anledning til at komme ud i butikkerne, hvor hele weekenden er lagt an på præsentationer af nye typer campingvogne, autocampere, teltvogne og andet udstyr, og hvor der også er god chance for at finde et godt tilbud på en brugt vogn, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

På forkant med de nye modeller

De fleste forhandlere vælger da også at gøre lidt ekstra ud af åbent hus. Mange steder diskes der op med mad og drikke, som bidrager til at skabe en anderledes stemning, end den man møder i en almindelig travl hverdag.

– Åbent hus er for mange campister et af højdepunkterne i campingsæsonen. Stemningen ude i butikkerne emmer af hygge og samvær. Mange campister, som har lært hinanden at kende på campingpladsen, mødes efterfølgende til åbent hus, siger Jesper Behrensdorff.

Den landsdækkende campingbegivenhed er dog ikke mindst en mulighed for at være på forkant med de kommende campingmodeller.

– Hvis man overvejer at købe en helt ny vogn, er det nu, man skal slå til, så man er helt sikker på at have vognen, så snart den nye campingsæson går i gang. Venter man derimod med at bestille en ny vogn til begyndelsen af det nye år, er der en risiko for, at man først får den leveret omkring sommerferien, siger Jesper Behrensdorff.

Hvis man er campist og interesseret i at vide, hvor i landet der holdes åbent hus, kan man finde et overblik over samtlige landets campingforhandlere her: www.campingbranchen.dk

Fakta: Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar