Går ferieturen til Nordjylland i år, så er Tornby Strand Camping et godt bud på dejligt sted for ferie i hytter eller på campingpladsen. Pladsen har i år en helt ny spændende minigolfbane, med hav, strand og fiskeri tema. Ja her er også en flot kopi af Rubjerg Knude Fyr på minigolfbanen.

Rubjerg Knude fyr på den nye minigolfbane

Den nye minigolfbane.

Campingpladsen ligger lige syd for Hirtshals ved Tornby strand. Der er ikke langt til alle de nordjyske naturoplevelser, forlystelser og fantastiske badestrande. Mellem feriestedet og stranden ligger den store klitplantage med cykelruter, vandrestier og mountainbike spor. Tornby Strand camping har egen butik med morgenbrød og hvad du lige mangler. I området omkring er der flere spisesteder og færgebyen Hirtshals ligger kun 4 km fra campingpladsen.

Der er hyggelig indendørs og udendørs swimmingpool med solterrasse, boldbane, samt stor legeplads til de små. Der er gode rene faciliteter med køkken bad og toiletter, fordelt rundt på pladsen.

Pladserne til camping er store og har du autocamper er du velkommen på autocamperområde med stellpladser eller de almindelige pladser til camping.

 

Har du ikke campingvogn, autocamper eller telt, så har campingpladsen mange moderne velholdte hytter i forskellig størrelse og indretning. De fleste hytter er med eget bad og toilet. Du kan også leje et komplet familietelt, med boksmadrasser, som er klar til at flytte ind i og holde en dejlig ferie.

Se mere på https://www.tornbystrandcamping.dk/ 

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar