Tabbert Vivaldi 2019

Tabbert Vivaldi på 2 minutter

Tabbert Vivaldi er fabrikkens mest solgte serie. I 2019 får alle modeller em omfattende og gennemgribende opgradering. Her er nyt interiør, nye modeller og flere nye interessante detaljer. Vivaldi fås i ni forskellige indretninger, heraf er de fire nye.

Tabbert Vivaldi 2019
Her ser du de nye indretninger. Tabbert Vivaldi 480 TD erstattes af Vivaldi 490 TD. I den nye model er der blevet plads til en ny og større rundsiddegruppe og et ekstra højt klædeskab. Vivaldi 550 DF har en fritstående Queens Bed i soveværelset og siddegruppe i midten. Tabbert kalder det for en ”Center dobbelt dinette.” Vivaldi 560 EMK med enkelt- og køjesenge, er en erstatning for Vivaldi 560 DM som havde dobbeltseng. Og så er der kommet nyt åbent badeværelse i Vivaldi 685 DF. En velkendt løsning fra de store autocampere.

Tabbert Vivaldi 2019
Træet i det nye lyse design passer godt sammen med hvide dybdemalede låger i køkken, overskabe, skuffer og andre møbelelementer. De grå vægge, grå bordplader i stenoptik, tekstiler i matchende farver og et omfattende lysdesign, giver masser af muligheder for et stemningsfuldt miljø når solen ikke skinner ind ad de store ruder.

Tabbert Vivaldi 2019
Som altid er der god plads til at holde orden på campingvognens køkkentilbehør, både i skuffer og skabe. Tabbert VIVALDI har Truma i-Net-System som standard. Så kan du tænde og slukke for varmen, indstille rumtemperatur og evt. klimaanlæg samt indstille andet udstyr der kan betjenes med en app på smartphonen.

Tabbert Vivaldi 2019
Prøv lige at se køleskabet ved døren i denne Vivaldi 550 E. Det nye Dometic serie 10 køleskab med separat fryser rummer 157 liter.

Tabbert Vivaldi 2019
Lågen i køleskabet er konstrueret så den kan åbnes i begge sider. Står du i forteltet behøver du ikke gå ind i vognen efter indhold. Smart? Ja. Perspektivet er absolut til stede. Men vi må se det i virkeligheden, før vi lader os begejstre 100 %.

Tabbert Vivaldi 2019
Læg også mærke til det store TV som er monteret på en svingarm. Det kan svinges rund om hjørnet og ind foran køleskabet.

Tabbert Vivaldi 2019
Der er plads nok op til et 32 tommers TV.

Tabbert Vivaldi 2019
I de fleste modeller er der blevet plads til en 70 cm bred indgangsdør. Den nye standard i det såkaldte Premium segment. Her er nøglebakke over vinduet, solide dørgreb og en taske i sin egen holder nederst. Det lyse interiør lyser op i toiletrummet. 28 x 28 cm tagvindue fås som ekstraudstyr.

Tabbert Vivaldi 2019
Soveværelset emmer af komfort og hygget. Her er det rart at hvile ud efter en begivenhedsrig dag. Bemærk den åbne hylde med USB stik i midten og de smart sengelamper ved hovedgærdet. Det bliver spændende at se de nye modeller på den kommende Caravan Salon Düsseldorf om få uger. Så vender vi tilbage med flere billeder og mere information, herunder de danske priser. Se mere om Tabbert på www.tabbert.dk

Tekst: JPR – Billeder: Knaus-Tabbert pressefoto.
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar