2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition

Tabbert Da Vinci Finest Edition 2019 på 2 minutter

I årgang 2019 kommer Tabbert Vivaldi i en helt ny og opgraderet version. Hvis vi skal følge ”traditionen,” så er det nok Tabbert Da Vincis tur næste gang. Ingen ved hvornår, og det gør heller ikke noget. For Tabbert Da Vinci har ”overtaget” udstyrsbegrebet Finest Edition. Og det er der kommet en række særdeles interessante vogne ud af. Endnu har vi kun set de tyske modeller, og det danske program plejer at ligne det tyske. Så vi har helt sikkert noget at glæde os til. Vognen på billedet er af en Da Vinci 540 DM 2,5.

2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition
Der er de samme 11 modeller i serien som sidste år. I år kommer de så med Finest Edition udstyret. Tabbert Da Vinci Finest Edition pakken består bl.a. af: TABBERT træktøjsafdækning, Alufælge i sølv, Øget totalvægt, AL-KO Big Foot støtteben og Truma MonoControl CS inkl. gasfilter.

2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition 490 TD
Interiøret hedder “Noce Opera Caramel” (det samme som sidste år) med hvide striber nederst på overskabene. Udvendigt består Finest Edition udstyret består også af Glattblech glatte hvide metalsideplader, rammevinduer (ikke i 380 TD og 450 TD), myggenetdør, forteltlampe med sensor og markiseliste med dæmpningsbar lys i højre side, 230 V stik, udvendigt strømudtag, inkl. antennetilslutning og belyst indgangstrin.

2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition 490 TD
Køkkendesignet er også magen til 2018 årgangen. Indvendigt Finest Edition udstyr er bl.a.: Indirekte LED belysning (Ambiente), 21,5 tommers TV på fladskærmsholder med svingarm, 230 V og TV-stik, sengepakke Finest Edition (Puder og sengetæppe), Tabbert komfort-sengesystem med tallerkenlameller og madras med gelindlæg (nyhed), lameludtræk ved enkeltsenge, bruserforhæng og bruserarmatur samt vandstandsmåler i friskvandstank.

2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition 490 TD
Der er fire forskellige polstervarianter: Brown Stone, Pearl Leaf (billedet), Amber Leaf og Soft Carbon. Interiørbillederne er fra en Da Vinci Finest Edition 490 TD 2,3.

2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition 490 TD
Vi kender p.t. ikke detaljerne i de danske modeller, men forventer at de er klar om få uger. Første gang vi ser modellerne live er på Caravan Salon Düsseldorf om 14 dage. Så vender vi tilbage med flere billeder og mere information, herunder de danske priser. Se mere om Tabbert på www.tabbert.dk

Tekst: JPR – Billeder: Knaus-Tabbert pressefoto.
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar