Sun Living V 65 SL – Klar til en børnefamilie på fire

Ved første øjekast ligner dagens camper en kassevognscamper der er bygget ligesom alle de andre. Men når du ser nærmere på den, så er der flere steder hvor den ”er sig selv.” F.eks. er bordet i siddegruppen en anelse større end de fleste andre. Overskabene har deres eget design med et særligt åbne-/lukke- system. I køkkenet står kompressorkøleskabet oven på klædeskabet, soveværelset kan bruges som opholdsrum med to langsgående sofaer om dagen, og så er der monteret en ekstra seng på tværs over sengene.


Nøgledata på Sun Living V 65 SL. Bortset fra køjen, er der ikke mange kassevogne som skiller sig så meget ud i segmentet mellem 500 og 550 tusinde kr. Og slet ikke med plads til to voksne og to børn uden at der behøves opredning i siddegruppen.


Siddegruppen forrest med samme tekstiler på både førersæder og den tværgående sofa. Bemærk at der er tillægsplade under bordet. Standardmodellen har 120 HK. Alternativerne er på 140 og 160 HK.


Indretningen er traditionel med toiletrummet bag siddegruppen. Der er antenne- og 230 Volts stik på væggen ved vinduet. Bemærk også at der er to læsespots og indirekte lys over overskabet.


Selv om der er et køleskab over klædeskabet, er der god rummelighed i køkkenblokken.


Køkkenskufferne er dybe og her er de obligatoriske to kogepladser. Kompressorkøleskabet rummer, inkl. frostboks og grøntsagsskuffer nederst, 90 liter.


I toiletrummet er der toiletskab under håndvasken, integreret brusebund, og bruseforhæng for døren.


Her ser du soveværelset med de to langsgående senge ”i dags-position.” Pladerne mellem sengene kan flyttes eller tages væk efter behov.


Lukkede overskabe i førersiden. I den viste model er der monteret Truma Internetopkobling af camperens teknik. Køjesengen kan afmonteres efter behov. Bemærk også tagvinduet mit i soveværelset.


Åbne overskabe i den modsatte side af soveværelset. Der er sengespots både forrest og bagerst samt indirekte lys over og under overskabene.


Et kik ind i førerhuset.


De to modeller i Sun Living V-serien. V-serie 60 SP har en totallængde på 599,8 cm.

Lun Living autocampere sælges i Danmark af Kronjyllands Camping Center i Randers.
Besøg deres hjemme side på www.as-kcc.dk/Autocamper/autocampere.

Se mere på om Lun Living autocampere på dk.sun-living.com/

Grafik: © Adria Mobil d.o o., Novo Mesto, Slovenia
Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar