Sun Living V 65 SL – Masse af plads

Årgang 2021 byder på få fornyelser i den V-serie (kassevognscamperne) fra Sun Living. Sun Living bygges af Adria og er fabrikkens autocampere i det såkaldte indstigningssegment. Og Sun Living camperne er på mange måder et godt alternativ til traditionelle og dyrere modeller i samme størrelse. Nyt i 2021 modellerne er en mindre ændring på de udvendige dekorationer, og indvendigt er det de, nye tekstiler og nye bordplader som man lægger mest mærke til. Her er stadig masser af plads til bagage, et godt toiletrum samt kompressorkøleskab som standard. Og vigtigst af alt er at soveværelset kan stadig bruges opholdsrum med to langsgående sofaer om dagen.

Layout og nøgledata på Sun Living V 65 SL

Nøgledata på Sun Living V 65 SL. Der er ikke så mange kassevogne i indstigningsklassen som skiller sig så meget ud som Sun Living V 65 SL. Og slet ikke med plads til to voksne og to børn uden at der behøves opredning i siddegruppen. Modellen fås også med en motor på 140 og 163 HK.

Siddegruppen forrest med samme tekstiler på både førersæder og den tværgående sofa. Bemærk ryglænet på sofaen. Den nederste del er ”løs” så den er lændestøtte i oprejst stilling. Reder du op her, i en ”børneseng med benene på førersædet, kan ryghynden foldes ned, lændestøtten ”foldes om,” så der kommer en helt flad liggehynde.

I dørsiden er toiletrummet bag siddegruppen. Der er antenne- og 230 Volts stik på væggen ved vinduet. Bemærk også at der er to nye læsespots under overskabet.

Siddegruppen set fra køkkenpladsen.

Lukkede overskabe med nye udvendige håndtag og kassetterollos for vinduet i siddegruppen.

Åbne overskabe.

Selv om der er et køleskab over klædeskabet, er der masser af plads i køkkenblokken. Teknikpanelet sidder over døren som har myggenet som standard.

Køkkenbord med to kogepladser og køkkenvask. I hjørnet til højre, under overskabet, er der et 230 V stik og 2 opladerstik på vægge.

Køkkenskufferne er dybe og opdelt i to rum. Her ser du de to øverste.

Og her den nederste.

Lukket køkkenoverskab.

Åbent køkkenoverskab.

Kompressorkøleskabet rummer, inkl. frostboks og grøntsagsskuffer nederst, 84 liter. I klædeskabet er der bøjlestang og en helt plan bund.

Soveværelset med de to langsgående senge ”i dags-position.” Pladerne mellem sengene kan flyttes eller tages væk efter behov. Ryghynderne står i samme plasticpose i venstre side.

Begge bagruder kan åbnes og har kassetterollos med myggenet og mørkelægningsgardin.

Åbne overskabe i soveværelsets dørside.

Åbne overskabe i soveværelsets føreside.

Soveværelset set indefra. Der er Truma iNet i hjørnet ved toiletrummet. Ved siden af gaskassen i førersiden er der et smalt magasin som kan nås ved at løfte sengebunden op.

Toiletrum med integreret brusekabine.

Detaljer fra toiletrummet. Hylde med sikkerhedsbånd over håndvasken, åbent skab under håndvasken og spejl på væggen ind mod siddegruppen.

Magasinet under siddegruppens sofa og åbent skomagasin under bordet.

Der er et også stort magasin i midten med varmeanlægget ind mod toiletrummet, under sengen i førersiden. Og et lidt mindre forrest i dørsiden. I resten af dørsiden er der vandtanke.

Sun Living V 65 SL set fra førersiden.

Det tre 2021 modeller i Sun Living V-serie. V-serie 60 SP og 60 SPF har en totallængde på 599,8 cm. SPF modellen er indrettet med soveplads til to voksne og to børn. Sun Living autocampere sælges i Danmark af Kronjyllands Camping Center i Randers. Besøg deres hjemme side på www.as-kcc.dk/Autocamper/autocampere.

Se mere på om Sun Living autocampere på https://dk.sun-living.com/

Grafik: © Adria Mobil d.o.o., Novo Mesto, Slovenia

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar