2016-SK-Storebaelt-01
Storebælt Camping og Feriecenter er en af de mest centrale campingpladser i Danmark. Geografisk passer det ikke, men trafikalt er placeringen ved foden af Storebæltsbroen meget tæt på. Det får også flere og flere til at lægge vejen forbi, både på gennem rejse og på turen tværs igennem Danmark. I 2016 besøgte Sommerkaravanen pladsen for tredje år i træk, og det var en god anledning til at se lidt mere nuanceret på mulighederne.

2016-SK-Storebaelt-02
Placeringen ved Storebæltsbroen gør at der forholdsvis er mange autocampere på besøg. Både på grund af det centrale, men også fordi der er en fantastisk udsigt ud over bælt og bro når man sidder oppe i camperen.

2016-SK-Storebaelt-03
Der er ikke mange campingpladser som kan prale med at have deres egen brandbil. Og når den samtidig bruges til ture for interesserede, så er der rigtig mange campingbørn (og voksne) som kommer hjem med en oplevelse som huskes mange år fremover.

2016-SK-Storebaelt-04
Lige bag brandbilen er der et lige så sikker hit – Vandlandet.  Her er det ikke svært at få brugt nogle af timerne på en lang feriedag.

2016-SK-Storebaelt-05
De fleste familier skal som regel også lige en tud forbi minigolfbanen. Den finder du også i legeområdet tæt på indgangen.

2016-SK-Storebaelt-06
Det samme gør de obligatoriske hoppepuder, svævebanen og de andre legeredskaber som hjælper af med barnlige energier.

2016-SK-Storebaelt-07
Når der er tid, så er der mange som også vil en tur rundt på pladsen med campingtoget. Her køen for lang, så venter de bare til toget kommer tilbage. Der køres indtil alle har fået deres tur.

2016-SK-Storebaelt-08
Er du til hytteferie, så er der 10 hytter i kategori 5A med seks sovepladser, køkken, bad og toilet at vælge imellem.

2016-SK-Storebaelt-09
Nu er vi ved at komme ud på pladsen og som du kan se her, så er der dejligt jævnt og let at komme ud og ind af enhederne.

2016-SK-Storebaelt-10
Kørevejene er solide, brede og hårde, også i perioder med meget regn.

2016-SK-Storebaelt-11
Enhederne i yderste række har en enestående udsigt ud over Storebælt og broen. Her ser du udsigten ved en af de mange autodampere.

2016-SK-Storebaelt-12
Og her den samme fra pladsen foran campingvognen. Mange af dem som har en udsigtsplads kommer ikke ret meget ud i omegnen. Dagen, og natten, igennem går der meget tid med at se skibstrafikken sejle forbi og under broen.

2016-SK-Storebaelt-13
Men der er ikke kun bæltudsigt. Ind mod Flådestationen og Korsør er der en lige så storslået udsigt, og udsigt til vand er altid populært.

2016-SK-Storebaelt-14
På stykker ude foran den yderste række er der bl.a. dette store areal til boldspil og andre pladskrævende aktiviteter.  Der er et solidt hegn hele vejen rundt om pladsen. Og udgang kan kun ske med kort ved indgangsbommen og ved stranden, så de fleste børn kan god gå rundt alene.

2016-SK-Storebaelt-15
Har du lyst til et havbad, så skal du ikke gå lang før du er henne ved stranden. En gåtur langs kysten hen forbi molen og Isbådmuseet samt under broen til den 16 m høje Højklint nord for broen er også en god adspredelse under opholdet.

2016-SK-Storebaelt-16
Lan os gå tilbage til det gamle havnebassin. I de forskellige sæsoner er der også gode fiskemuligheder herinde.

2016-SK-Storebaelt-17
Skulle det være en friskfanget makrel eller to? Under Sommerkaravanebesøget var der ekstra bid hos en fiskeglad campist.

2016-SK-Storebaelt-18
Alle servicebygninger ligger central placeret ved den midterste tilkørselsvej. Her ser du den yderste med udvendig opsat fiskerenseplads.

2016-SK-Storebaelt-19
Det er et stort plus at toiletterne er fuldt udstyret med sæbedisperser og papirshåndklæder.

2016-SK-Storebaelt-20
Familie/baderummene er rummelige om med to brusere og håndvaske.

2016-SK-Storebaelt-21
Restaurant Bælt’stedet nyder samme popularitet som campingpladsen. Her er åbent 10 mdr. om året, og udover den gode mad, så er udsigten fra restaurationslokalerne lige så mageløse som for campingpladsen.

2016-SK-Storebaelt-22
Er vejret til udespisning kan du vælge mellem borde helt ude i det fri, eller under det store halvtag ved indgangen, samt …

2016-SK-Storebaelt-23
…i en af de opsatte pavilloner, selvfølgelig med den gode udsigt.

2016-SK-Storebaelt-24
I et forlokale ved restauranten finder du et lille campingmarked med de mest nødvendige ting til campingturen.

2016-SK-Storebaelt-25
Det er Lene og Flemming som ejer og selv står for driften af den populære campingplads. Du møder Lene i receptionen og Flemming rundt omkring på pladsen med et af hans mange gøremål.

2016-SK-Storebaelt-26
Men når alt kommer til alt, så der det den mageløse udsigt som trækker i en som en stor magnet trækker i et stykke stål. Den er bare unik.

PS
Det er ikke en affaldspose som ligger på bordet, men frisk morgenbrød som er bestilt fra aftenen før. Hér bliver den nemlig kørt ud til bestilleren når den er ankommet til pladsen. Super.

Læs mere om Storebælt Camping og Feriecenter på www.storebaeltferiecenter.dk

Klik her og se en video fra Sommerkaravanen om Storebælt Camping og Feriecenter.

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© 2016 www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar