Peer Neslein fra Campingferie.dk vil lave en Vinter Camp fra 1. november og frem til 1. marts hvor hans Knaus skal stå på Storebælt Camping,  for at han kan teste sin vogn, fortelte og andet udstyr i løbet af vinteren. Peer vil bo i vognen i det omfang det passer ind i hans planer med hans campingarbejde med artikler og film til Campingbladet og Campingferie.dk. Film og artikler fra Storebælt Camping vil blive bragt løbende mens han tester tingene. Men i perioder er Peer ligeledes på farten i resten af Danmark. Men han vil være i sin Knaus i det omfang han kan.

Peer Neslein: Jeg synes, at Storebælt Camping er en perfekt plads til at teste vintercamping og udstyr på pga dens åbne placering tæt på havet. Her kan vinden komme fejende hen over pladsen og så opdager man hvor skønt det er at sidde i sin varme campingvogn om aftenen og kigge ud over Storebælt og broen med de mange lys på. Så hvorfor køre 1.600 km til Polarcirklen når Storebælt Camping giver en rigtig god forsmag på vintercamping. Her bliver det selvfølgelig ikke -30 grader eller koldere, men har man ikke prøvet vintercamping før, så er det det perfekte sted at teste sin campingvogn eller autocamper.
Derfor har jeg valgt pladsen til min Vinter Camp i perioden 1. november til slutningen af februar, hvor jeg skal have min Knaus med til ”Ferie for Alle” i Messecenter Herning.
Læs mere om Storebælt Camping her: https://storebaeltferiecenter.dk/

Læs om Peers planer for vintermånederne hvor han bl.a. fortæller om hvad han vil teste undervejs.

Se mere her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#92
 

Annonce:

Efterlad din kommentar