Små campingvogne behøver nødvendigvis ikke være enkle, minimalistiske og pragmatiske. Der kan sagtens være spræl på både design, komfort, detaljer og udstyrsniveau. Den nye Silver Premium 440 er et godt eksempel på en model ”som vil lidte mere.” Se bare på dens unikke front med adgang til gaskasse i siden og vindglatte overgang mellem gaskasse og bodel.


Den særlige front giver Premium 440 en særlig indretning i frontsiddegruppen, som ikke føles snæver eller, selv om der ikke er store vinduer, speciel mørk. Det store vindue hen over den ene sofa og køkkenblok, frontvinduet og vinduer i de langsgående sider af foldetaget lukker masser af lys ind. Opredning her giver et madrasmål på 190 x 136/90 cm. Køleskabet, som står under TV-hylden modsat dør og køkkenblok, rummer 85 liter.


Bagerst i Silver Premium 440 finder du en fast dobbeltseng på tværs, hvor madrasmålet ca. er 190 x 140 cm. Her er der vinduer i dørsiden og på bagsiden af vognen.


Toiletrummet som er placeret ved siden af køleskabet er indrettet med brusebund, bænktoilet og foldevask i panelet bag toilettet.


Silver Premium 440 har en udvendig længde, bredde og højde på 590, 198 og 198 cm. Egen- og totalvægt er på 925 og 1.200 kg. Bemærk også de smarte baglygter.


Silver Mini 270 TDL er den mindste model i årgang 2015. Den blev præsenteret sidste år, og er stadig, selv om vognen kun har en totallængde under 4 meter, ganske rummelig i forhold til sin størrelse.


På indersiden af den brede dør bag i vognen er der monteret et beslag til bordet. Så du kan sidde og spise både ude og inde.


Indvendig er vognen indrettet med en siddegruppe forrest og, køkkenblog i den en side og et skabsarrangement i den anden. Bemærk at overskabene har skydelåger og at der er vinduer til alle tre sider.


Køkkenblokken har sammenbygget køkkenvask og gaskomfur med to kogepladser. Her er også overskab, et underskab med hylde og et køleskab med en volumen på 85 l.


Overfor køkkenblokken står der et klædeskab og et lavt skab i krogen ved døren. Med en indvendig længde på 2,5 m er der ikke plads til et toiletrum, men i bunden af det lave skab er der plads til et PortaPotti toilet. Silver Mini 270 TDL har en udvendig længde, bredde og højde på 395, 205 og 199 cm. Egen- og totalvægt er på 562 og 750 kg. Opvejning af totalvægten er muligt.


Silver Mini 290 TDL, der har en indvendig længde på 297 cm (en lillebror til Silver 310), er indrettet i mere traditionel forstand med køkken, toiletrum, skabe og siddegruppe og dør i siden af vognen.


Forrest i Mini 290 TDL er der en siddegruppe magen til den som der også står i Mini 270 TDL.


Bagerst i vognen finder du køkken og toiletrum. Det er næsten det samme arrangement, som står i Silver 310 modellerne. I Mini 290 TDL er køkkenvask og komfuret i to enheder. Bemærk også den smarte lampe med svanehals og at der er kasetterollos for vinduet.


Inden for døren er der et lavt skab hen over hjulkassen. Køleskabet i Mini 290 TDL er på 85 l.


Toiletrummet er indrettet med drejetoilet og håndvask og skab under den. Silver Mini 290 TDL har en udvendig længde, bredde og højde på 444, 205 og 199 cm. Egen- og totalvægt er på 613 og 750 kg. Opvejning er muligt.


Silver 310 J er en ”familieudgave” af 310 modellen indrettet med en køje over en den sofa. De to andre modeller i 310 størrelsen er Silver 310 som er indrettet med klædeskab og to lange sofaer. Og Silver 310 TDL der er indrettet med vinkelsiddegruppe og sidehængt bord. Alle tre modeller har ens køkken og toiletrum.


Her ser du siddegruppen med de to lange sofaer, det vægophængte bord og køjen over den ene sofa. Sofaerne er 170 cm lange og opredt får du en stor dobbeltseng med et madrasmål på 180 x 170 cm.


Her ser du køjen som er monteret med faste beslag og god højde når pop-up taget er slået op. Bemærk at der ikke er net, men faste sider på taget og beslagene til stigen nederst i billedet. Køjen har et madrasmål på 136 x 62 cm.


Lige inden for døren står der et lille skab. Køkkenblokken er indrettet med køleskab på 70 l, underskab og køkkenskuffe, overskab, køkkenvask og gaskomfur med tre kogepladser.


Toiletrummet er indrettet med brusebund, drejetoilet, håndvask, underskab, toiletrulleholder, håndklædeholder og et mælkehvidt vinduer med myggenet i kasetterolloen. Silver 310 J har en udvendig længde, bredde og højde på 485, 180 og 198 cm. Egen- og totalvægt er på 730 og 850 kg. Opvejning op til 1.000 kg er muligt.

Læs mere om Silver Campingvogne på www.campingagenten.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2014

Annonce:

Efterlad din kommentar