Peter Outzen er manden bag Campingagenten.dk som er agent for Caravelair, Benimar, Dometic, Kampe, Silver, Randger og meget meget mere. Her står han ved en af de små lette Silver campingvogne som fåes i flere størrelser og indretninger. Her er model Silver 300 hvor du kan tage din motorcykel med på ferie.

Her ser du den smarte Silver 300 med plads til motorcykel. Der er ikke meget vindmodstand på de lave modeller hvor flere har slå op tag.

Det kan godt være at denne model 270 ikke er stor, men der er interesse for den lille campingvogn med hævetaget.

Her ser du Silver 290.

Her er det en model Trend 350.
Fælles for alle modellerne er en række fordele:
Lavere benzin forbrug • Masser af lys indvendigt • Nemmere at køre med • Lav vægt • Mulighed for at parkere i en garage • Ingen motorvejsafgifter på franske motorveje • Tag og sider er fremstillet i haglsikkert GRP polyester • Lille, nem & fiks.
Se mere her: www.campingagenten.dk under Silver
Film på Silver campingvogne.
Du kan se film på en række af Silver modeller i oktober udgaven af det gratis www.campingbladet.dk fra den 4 oktober 2021.

Caravelair Artica 496 Family er den perfekte campingvogn for familier. Som navnet fortæller er denne vogn indrettet til familier.

Her kigger vi ind i vognen fra døren hvor dobbeltsengen til de voksne er i forenden. Familiens samlingssted er midt i vognen, praktisk anbragt lige over for køkkensektionen. Længere tilbage kan du lige skimte køjesengene til børnene.

Her ser du den store dobbeltseng i fronten af campingvognen med overskabe og praktiske hængelommer og inddirekte belysning ved hovedgærdet. Her kan du lægge din telefon, driller, bog osv.

Køkkensektionen har en lille klap så bordet kan gøres lidt større. Under gaspladen er der 3 gasblus og vask under den højre glasplade. Men det smarteste er skufferne under køkkenbordet. Den øverste skuffe er til knive, gafler med mere. Den næste skuffe er et kompressorkøleskab med frostboks som garanteret kan holde dine mad og drikkevarer kolde uanset om vognen holder i 35-40 graders varme i det sydlige Europa.

I bagenden af flyet finder du børnenes køjer med vinduer som sikrer dejlig luftcirkulation. I bagenden er der en garderobe bag den midterste dør og døren til venstre fører ind til toilet, håndvask og bruseniche.

Her er det praktiske toilet- og bruserum som  familien helt sikkert bliver glade for.
Se mere om Caravavelair på www.campingagenten.dk

Randger er et nyt mærke i Danmark indenfor autocampere eller rettere sagt vans. De findes både som helt udrustede vans som denne Randger bygget på en Ford og udstyret med 4-hjulstræk. www.campingagenten.dk er agent for Randger vans i Danmark. Se mere her: www.campingagenten.dk

Her ser du en 7-personers personbil som er indrettet med campersektioner såsom hævetag med sovepladser samt køkkenmodel med vask og kompressor køleskab. Bilen kan nemt bruges i dagligdagen som en 7 personers personbil.

Her ser du den 7 personers van fra bagenden hvor der bl.a. er en bruseslange hvis du holder ved stranden og lige skal skylle saltvand af.
Film på Randger vans kan du se i oktoberudgaven af www.campingbladet.dk der udkommer den 4. oktober. Bladet er digitalt og er gratis.

Annonce: