burstner-averso

Pressemeddelelse.:

ÅBENT HUS: Når samtlige landets campingforhandlere åbner dørene den 29.-30. oktober er det lige så meget to festdage, som det er en anledning til at gøre et godt køb.

I weekenden den 29. – 30. oktober er der dømt stor folkefest hos samtlige landets 45 campingforhandlere, der er medlem af Camping Branchen. Vanen tro holdes der åbent hus, og for tusinder af campister er det blevet en fast tradition at slå et smut forbi den lokale campingforhandler.

– For mange campister er åbent hus ligesom juleaften. Det er weekenden, man tager ned til sin lokale campingforhandler, hvor stemningen er en helt anden end på en normal hverdag. Derudover er der mange campister, som benytter åbent hus til at mødes med andre campister, som de måske har lært at kende på ferien, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Kig på modeller

Åbent hus er også en anledning til at se nærmere på 2017-modellerne inden for campingvogne og autocampere, som er på vej fra de europæiske caravanproducenter. Andre campister kommer, fordi de håber at gøre et godt køb, og det er der ifølge Jesper Behrensdorff rig mulighed for.

– Mange forhandlere sælger ud af tidligere modeller og demovogne, og stort set alle modellerne fra 2016 er sat ned. Så hvis man er interesseret i at gøre et godt køb, så skal man få sat et kryds i kalenderen den sidste weekend i oktober, slutter Jesper Behrensdorff.

Hvis man er campist og interesseret i at vide, hvor der holdes åbent hus, kan man finde et overblik over landets campingforhandlere her: http://www.campingbranchen.dk

Fakta: Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

nevis-868_01

Annonce:

Efterlad din kommentar