40 spændende campingår er gået siden Tommy og Karin slog dørene op til Østsjællands Camping Center i Solrød Strand den 15. januar 1977. Det fejres med et par festlige jubilæumsdage i weekenden den 14-15. januar  fra kl. 10-16, hvor butikken bugner af bl.a 40 fantastiske jubilæumstilbud med op til 40 %.

Sortimentet har udviklet sig gennem tiden, men Østsjællands Camping Center har lige fra begyndelsen forhandlet de tyske kvalitetsvogne fra LMC, og er således en af de ældste LMC forhandlere i Europa. Jubilæummet markerer således også et 40 årigt langt samarbejde med LMC fabrikken i Sassenberg og i den anledning kan man spare hele 40 % på 2 særlige LMC jubilæumsudstyrspakker ved bestilling af ny LMC campingvogn i januar – en til sommercampere m. bla. Klimaanlæg og en til helårscampister med bl.a. Alde Vinterpakke. Der vil være præsentation af den elegante specielmodel LMC VIP 695 med fritstående dobbeltseng foruden at der naturligvis også kan opleves 2017 nyheder fra Knaus og T@b. DWT fortelte kommer og præsentere et par af deres nyheder inden for standby telte, lufttelte og traditionelle fortelte.  Dansk Caravan Klub kommer og fortæller om deres hyggelige ture. Derudover kan det nye nyeste nye inden for lufttelte fra Kampa opleves foruden naturligvis de klassiske telte fra Isabella.

Østsjællands Camping Center lå oprindelig på Engvangen i Solrød men i 1984 flyttede forretningen til de nuværende og større lokaler på Jersie Strandvej 88 i Solrød, hvor der i dag er 8 fuldtidsansatte. Østsjællands Camping Center er en familiedrevet forretning som brænder for den frihed og de mange glæder og oplevelser som campinglivet giver. I butikken er alle medarbejdere selv aktive campister som camperer året rundt. Østsjællands Camping Center har gennem mange år arrangeret vinterture til Østrig for kunder der drømmer om at opleve det hyggelige ved vintercamping i flotte snelandskaber. I anledning af Østsjællands Camping Centers 40 års jubilæum arrangeres en 40 års Jubilæums vinterrallytur i uge 9 til Sportscamp Woferlgut i Bruck ved Zell am See.

Yderligere oplysninger om jubilæummet kan ses på http://www.oecc.dk.

Annonce:

Efterlad din kommentar