45 spændende camping år er gået siden Tommy og Karin Rasmussen slog dørene op til Østsjællands Camping Center i Solrød Strand den 15. januar 1977. Det fejres med et par festlige jubilæumsdage i weekenden den 12.-13. marts fra kl. 10-16, hvor butikken bugner af fantastiske jubilæumstilbud.

Jubilæet kommer også til at markere en skillelinje. Efter 45 år med camping og fritid på fuldtid trækker Tommy og Karin sig langsomt tilbage fra den daglige drift og til ”kun” at nyde campinglivets glæder i fritiden.  Stafetten gives videre til deres døtre Lisbeth og Susanne som også har været en aktiv del af driften i mange år samt firmaets dygtige medarbejdere.

Sortimentet har udviklet sig gennem tiden, men Østsjællands Camping Center har helt fra begyndelsen forhandlet de tyske kvalitetsvogne fra LMC, og er således i dag en af de ældste LMC forhandlere i Europa. I dag forhandles yderligere de 2 tyske mærker: T@B og Knaus samt de svenske helårsvogne fra Kabe. Jubilæet markerer således også et 45 årigt langt samarbejde med LMC fabrikken i Sassenberg.
På udstyrssiden har den danske teltproducent Isabella gennem alle årene forsynet forretningens kunder med gode fortelte, solsejl og standby telte m.m., mens Camper og DCT gennem alle årene har leveret udstyr og reservedele.

Østsjællands Camping Center lå oprindelig på Engvangen i Solrød, men i 1984 flyttede forretningen til de nuværende lokaler på Jersie Strandvej 88 i Solrød, hvor der i dag er 10 fuldtidsansatte. Østsjællands Camping Center er en familiedrevet forretning som brænder for den frihed og de mange glæder og oplevelser som campinglivet giver. I butikken er alle medarbejdere selv aktive campister som camperer året rundt. Flere er passionerede vintercampister som elsker skiferie i campingvogn. Denne erfaring er en kæmpe fordel når vi råder og vejleder kunder med at finde den rette vogn og udstyr efter behov og ønsker.  Østsjællands Camping Center har gennem mange år arrangeret vinterture til Østrig for kunder, der drømmer om at opleve det hyggelige ved vintercamping i flotte snelandskaber, og for at inspirere til at bruge campingvognen hele året.

Yderligere oplysninger om jubilæet kan ses på www.oecc.dk.

Peer Neslein:
Jeg har samarbejdet med Karin og Tommy siden jeg startede med at skrive om camping i 1987 og det samme gælder også for deres døtre Susanne og Lisbeth som har helt styr på forretningen og ikke mindst fremtiden for deres familiefirma. Det har været en fornøjelse at samarbejde med hele familien og ind imellem også være sammen på vintercamping i Østrig.

Annonce:

Efterlad din kommentar