Første nye LMC hos Østsjællands Camping-Center

Østsjællands Camping-Center i Solrød har fortalt os, at den første LMC 2020 de få hjem bliver en LMC Style 450 D. Èn af den nye sæsons nyheder er bl.a. en indvendig opdatering med nye lyse bånd nederst på overskabenes låge.


LMC Style 450 D er indrettet med en Queens Bed forrest, eller to enkeltsenge midt i vognen med klædeskabe ved siden af hovedgærdet. Midt i vognen er der køleskab, køkkenblok, toiletrum, TV-bord og klædeskab. Bagerst er der en siddegruppe med bordet ophængt på væggen under vinduet. Det store HEKI II tagvindue er placeret så der er ekstra godt med dagslys om bordet.


Når man kikker ned gennem Style 450 D giver interiørets design, farver og de lysegrå tekstiler en god rummelighedsfornemmelse.


I den anden side virker køkkenblokken måske ikke så stor. Men her er masser af plads når man kun er to på campingtur.


Køkkenblokken i nærsyn.


Tekstiler og ”fabriks-puder” skaber dansk hygge.


Et lidt overbelyst billede fra fodenden og bagud. I Tyskland har LMC Style 450 D en egenvægt på 1.116 kg, en køreklar vægt på1.152 kg og en totalvægt på 1.360 kg. Den kan opvejes op til maks. 2.000 kg. Den viste vogn er opvejet til 1.800 kg.

Du kan se den nye LMC om få dage. Tjek på deres hjemmeside om den er kommet hjem. Se også andre fabriksny vogne hos Østsjællands Camping-Center.
Se mere på www.oecc.dk

Tekst: JPR
Foto: www.oecc.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar