Signe og Peer Neslein har pakket Peers Knaus Südwind og Ford Kuga og er trillet ud på de danske landeveje.

De er taget afsted på en “Campingtur med rabat” hvor Peer skal teste CampingCard ACSI på nogle danske campingpladser. Signe skal filme og redigere, så det er næsten Eksperten & Amatøren som er sammen ude og teste campinglivet. De bliver kun en dag på hver plads, hvor de samtidigt benytter lejligheden til at teste en række Isabella solsejl m.m. med luft eller stænger. Men de vil også finde tid til at kigge på seværdigheder i de områder de kommer til.

Første del af turen kommer i morgen og indeholder både dagbøger og film.

Turen starter i København og går stik vest gennem Danmark til de ikke kan komme længere. Undervejs finder de campingpladser hvor de kan bruge deres CampingCard der giver rabat.

I morgen fortæller Peer om CampingCard fra ACSI som betyder at 2 personer i lavsæsonen kan overnatte i deres egen vogn med strøm, bad og hund (hvis pladsen tillader det) for kun 12-14-16-18-20 Euro som i danske kroner svarer til kr. 90-105-120-135-150.

Læs mere om CampingCard ACSI her:

 

Hvad dette kan være for et Isabella solsejl kan du se i morgen når Signe og Peer har fået sat det op.

Signe og Peer går også en tur rundt om dette flotte slot som blev grundlagt i 1200-tallet.

På gensyn i morgen. Husk du også kan følge turen (befind the scenen) med Signe og Peer på de sociale medier allerede nu.

Hilsen

Signe og Peer

Testpatruljen

 

Annonce:

Efterlad din kommentar