2015-02-20-opus

Intercamp fortæller i en pressemeddelelse
OPUS er Danmarks billigste bud på en ny campingvogn, til dem som ikke har brug for en stor campingvogn, men en lille let vogn som har det mest nødvendige i god kvalitet og til en fair pris. Den er velegnet til campister, der kører i små biler og spontane ture ud i det blå, hvor det er vanskeligt at komme rundt med en stor campingvogn, men let med OPUS.

Lad os tage en tur ud i det blå…
Forestil dig at du pludselig bliver inviteret på fisketur sammen med et par af dine venner. Vennerne er vant til at fiske og har alt udstyret i orden, så de slår gerne deres havepavillon op ved fiskesøen på en regnfuld dag. De har ingen varme, alt er fugtigt, og blæsten driller.
Du ankommer til fiskesøen med din lille OPUS campingvogn, skruer støttebene ned og får hurtigt arrangeret, at varmen bliver tændt i vognen, og hyggen spreder sig. Køleskabet fungerer perfekt på gas, så frokosten er i god behold. Din lille 12 volts kaffemaskine laver dejlig varm kaffe og den stemningsfulde hygge breder sig.

Her er det, din nye OPUS campingvogn kommer helt til tops. Hurtig at stille op, nem at komme rundt med og ikke mindst super hyggelig at have med på fisketur.

Eller forestil dig…
Det er sommer, og familien står og skal til stranden. Den lille OPUS står i indkørslen og er nem at tage med på krogen og kører direkte ned på stranden med f.eks. ved Vejers Strand ved Vestkysten. I kan hurtigt pakke vognen med de fornødne artikler til en god dag på stranden.
Fyld køleskabet op og lægge et par gode liggestole ind i vognen. – Og så har I jo også lige jeres eget toilet med for god ordens skyld. Din lille OPUS campingvogn er hurtig og nem at komme rundt med, vejer kun omkring 600 kg og kører stabilt bag selv den mindste campingtrækker på markedet.

Dette er kun to blandt mange flere eksempler på, hvorfor OPUS campingvognen er blevet så populær i Danmark, allerede efter kun en sæson på markedet.

Vognen er lavet af glasfiber, kører på et helgalvaniseret chassis og har en meget lille egenvægt.

Tjek OPUS campingvognen ud på www.campingvogn.dk eller på Facebook OPUS Campingvogn

Annonce:

Efterlad din kommentar