Alle elsker julen og deres fødselsdag. Men for campingfolket har påsken en særlig plads i hjertet – for nu skal vognen endelig afsted igen.

Det er i påskedagene, de mange fastliggere plejer at indfinde sig på campingpladser over hele landet for at udvælge årets placering og rejse forteltet. Men uanset om du er fastligger eller ej, er det synd at overse camping-potentialet i en sen påske som i år.
Påsken 2017 ligger helt henne midt i april, hvor du kan være heldig med 15-20 graders varme og høj sol. Campingpladserne har særlige tilbud – nogle steder afholder de endda påskefrokoster for alle gæster, der har lyst.

Har du besluttet, hvor turen går hen for din familie i dette års påskedage? Ellers burde I tage hul på snakken, for der er mange gode tilbud at vælge imellem, og beslutningsprocessen er en hyggelig ferie-aktivitet i sig selv.

Masser af ros til Fendt

De elegante vogne fra Fendt blev de helt store vindere, da Europas største feriemesse, CMT 2017 i Stuttgart, løb af stablen i januar i år.

Fendt campingvogne tog førsteprisen i tre ud af fem kategorier, da Europas største campingmagasin Caravaning bad sine læsere tage stilling til 66 forskellige modeller ud fra en række forskellige kriterier. Mere end 6.000 læsere deltog, og der var åbenbart mange Fendt-fans imellem.
I kategorien Mellemklasse havde Fendt endda to vogne i top 3. Fendt Saphir løb med førstepladsen, mens Fendt Opal kom ind som nummer tre.

I kategorien Øvre Mellemklasse kom Fendt Diamant på en klar førsteplads, ligesom Fendt Brilliant løb med laurbærrene i den absolut mest prestigefulde kategori: Luksusklasse.

I denne sæson har Fendt både Saphir- og Opal-modeller blandt sine kampagnevogne, som der forhandles med en særlig god deal – se mere på http://www.fendtinfo.dk/kampagnevogne

 


dengodeferie.dk – fuld af gode ideer og camping inspiration

Løvtræerne har sat knopper til forårets lysegrønne løv – og samtidig springer Fendts nye fortællende website dengodeferie.dk ud.

På dengodeferie.dk finder campingelskere bunker af inspiration til dejlige ferieoplevelser på camping og masser af gode argumenter for, hvorfor en campingvogn fra Fendt har større værdi for hele familien. Derudover er der tips om andre nye produkter på campingmarkedet, der kan gøre din ferie sjovere og lettere.

På dengodeferie.dk finder du også vej til alle de engagerede Fendt-forhandlere over hele landet, hvor du kan se et udvalg af de nyeste modeller, som står klar til at skabe rammen om familiens dyrebareste tid sammen: Ferien.

Ønsker du et overblik over alle de forskellige Fendt-campingvogne, kan du stadig se nærmere på samtlige modeller på www.fendtinfo.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar