Skive Fjord byder på en dejlig badestrand, som campisterne sætter stor pris på. Og når det er varmest får børnene også lov at byde pladsens miniatureshetlænder-ponyer på en badetur i fjorden.
Skive Fjord byder på en dejlig badestrand, som campisterne sætter stor pris på. Og når det er varmest får børnene også lov at byde pladsens miniatureshetlænder-ponyer på en badetur i fjorden.

Camping byder på mange ting, men for børnefamilierne har det i de senere år udviklet sig til, at det næsten altid er en succes hvis der er nogle dyr på den campingplads, som man skal holde sin sommerferie på.  Mange forældre vælger meget bevidst, at gå efter to specifikke ting til underholdning af deres børn i ferien – nemlig en swimmingpool og nogle dyr – og vi har begge dele. Vores pool er oven i købet solfangeropvarmet, hvilket er et kæmpe plus, fortæller Anita Hauschildt, som ejer Skive Fjord Camping sammen med hendes mand Søren Hauschildt. Her på Skive Fjord Camping er vi vilde med heste og ponyer – faktisk er vi så glade for dem, at vi for et par år siden besluttede, at vores små campinggæster også skulle have glæde af vores ponyer, og vores meget populære Ponyskole så dagens lys. Ponyskolen består af 3 lektioner, hvor vi primært underviser i ”jordarbejde” – dvs. alt omkring pasning, fodring, gå tur og træning fra jorden. Ridningen er lidt sekundært i den forbindelse, men der er dog indbygget en træktur på den tredje undervisningsdag, hvis det altså ikke er for varmt, for det kan være for hårdt for hestene at give mange ride-trækture i 25-30 graders varme. Det tager vi altid hensyn til – vores hestes ve og vel kommer først. Men de varme somre vi har haft de sidste par år, har jo været fantastiske – og så har vi udnyttet fjordens dejlige vand til at svømme med hestene og alle elsker det! Det er en rigtig god oplevelse, som børnene husker i lang tid efter at ferien er slut, fortæller Anita Hauschildt.

campingfotos

Gratis Wi-Fi dækker hele pladsen

Skive Fjord Camping åbnede sæsonen 2014 med en stor nyhed; vi havde nemlig fået installeret et Danmarks bedste Wi-Fi-anlæg på hele pladsen. En større investering, men med et yderst tilfredsstillende resultat.  Der er ikke et græsstrå på pladsen, hvor der ikke er internetforbindelse! Campingpladsen er anlagt i terrasser på en sydvendt bakkeskråning med en helt unik og storslået udsigt over Skive Fjord. Det er skønt at have sådan en enestående campingplads, men det gav også nogle udfordringer i forbindelse med selve anlæggelsen af Wi-Fi‘en. Der skulle rigtigt mange sendere til at komme rundt om bakken øverst oppe fra og ned i dalen, hvor vi har 14 hytter beliggende i første række til fjordudsigten. Da vi er en all-inklusive campingplads og har valgt at gøre alle vores aktiviteter og faciliteter gratis, er vores WI-FI selvfølgelig også inklusiv i pladsgebyret. Ponyskolen er faktisk det eneste, der koster et beskedent beløb, fordi vi er minimum to som underviser hver gang, og det er ikke bare en leg, som rundbold eller fodbold, fortæller Anita Hauschildt.

 

Forside swimmingpool ny beskåret version

Sport og aktiviteter

Fra pladsen – som i øvrigt har 211 godkendte enheder (hvoraf de 14 er hytter og 6 af disse har badeværelse) – er der anlagt en imponerende flot gang- og cykelsti i vandkanten langs fjorden ind til Skive Lystbådehavn. Her er det muligt at spise på hele tre forskellige restauranter indenfor gå- eller cykelafstand. Der ligger også et lokal glaspusteri i Resenlund, som kan besøges på vejen gennem Krabbesholm Skov. Hele Salling byder på et væld af vandre- og cykelruter, som vi udleverer kort over i receptionen. På Marienlyst Strand, som ligger blot et stenkast fra campingpladsen, findes der en træningspavillon, så man kan holde formen ved lige i ferien. På stranden holder Skive Surf-klub også til, og man kan bestille et kursus i windsurfing med egen instruktør. Golfbanen ligger blot 3-4 minutter i bil fra pladsen. Derudover byder området på mange muligheder som jollesejlads, kajakker, lystfiskeri både i Skive Fjord og Karup Å, geocaching, stort bowlingcenter, KCL-badeland m. tropisk klima året rundt, hvor vi giver store rabatter på entrebilletterne, tennisklubben ligger 3 km fra campingpladsen, og 3 km nordpå ligger Tarok Museet. Alle husker nok den guldvindende travhest Tarok – og sådan kunne jeg blive ved. Kort sagt vi har alt her på Salling, smiler Anita Hauschildt.

 

A-0829 - tilpasset

Hver dag i hele sommerferien har vi mindst en aktivitet på programmet for børnene. Det kan f.eks. være, at vi går ned på stranden og samler fine små sten og muslingeskaller, og så maler vi dem og laver små stendyr og -trolde. Vi har også traditionelle lege, som fange krabber, rundbold, fodbold, ståtrold, gemmeleg osv.. På de mere vindstille dage har vi ”Kajaksjov på fjorden”, hvor vi sætter et par familie-turkajakker i vandet, og interesserede kan få lov til at prøve at padle en tur samt andre aktiviteter, der involverer den smukke fjord. I kan se meget mere om alle vores spændende aktiviteter og hele området Salling på vores hjemmeside.

Skive Fjord Camping portrætter low (2 of 3)

Læs mere om Skive Fjord Camping og se fotos af swimmingpoolen, hytterne, legeområdet og alt det andet på www.skivefjordcamping.dk.og www.facebook.com/skivefjordcamping

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar