Christian Lauridsen, indehaver af Campingparken i Herning, glæder sig til at fremvise de nye spændende modeller fra Niesmann+Bischoff

Som lovet kommer her atter en ny super luksus autocamper fra tyske Niesmann+Bischoff, denne gang med en kompakt model med en længde på 743 cm, men med en bredde på kun 225 cm. Den specielle luksuscamper kan ligeledes leveres til almindeligt kørekort med en totalvægt på 3500 kg eller på 3850 hvis man vil køre den på stort kørekort og have lidt ekstra lasteevne.

En anderledes og frisk indretning i denne kompakte autocamper som virker meget rummelig selv om bredden kun er 225 cm. Til gengæld er vognen nem at komme rundt med.

Moderne køkken med afsætningsplads på bordklappen.

Et kig ind i soveafdelingen med praktiske trapper op til sengene. De høje senge giver til gengæld en dejlig stor garage med adgang ude fra.

I Toilet- og bruserummet er der god plads til brusebad og når toilettet skal anvendes, trykker man blot på en knap og toilettet kører automatisk ud. Efter endte brug kan man lade det være fremme eller trykke på knappen så det forsvinder ind i væggen.

Se masser af billeder og informationer på denne vogn på Campingparkens hjemmeside:

https://www.campingparken.dk/Autocampere/NiesmannBischoff-Smove-74E-55984?action=search&f=215&pg=1&stype=2&pi=0&p=55984&ppp=20&np=41761


 

Annonce:

Efterlad din kommentar