Hos Campingparken i Herning er indehaver Christian Lauridsen stolt af at kunne fremvise autocampere fra Niesmann +Bischoff som er kendt som toppen af kransekagen når det handler om autocampere i Tyskland. Men nu er de også kommet til Danmark til Campingparken i Herning. Peer Neslein fra Campingferie.dk og Autocampernyt.dk har kigget nærmere på et par af modellerne. Her er den første.

Christian fortæller at der er så meget gennemført håndværk og detaljer i vognen at den hører hjemme i limosineklassen.

Som det ses er der tale om en helintegreret autocamper i den store klasse med en længde på 779 cm, mens den udvendige bredde kun er 232 cm. Totalvægten er 4500 kg.

Se de omfattende udstyrlister.

Forrest i vognen har vi siddegruppen hvor Kjeld Nautrup fra Campingparken viser at førerstolene drejes rundt og kan indgå i siddegruppen som er fremstillet i friske og moderne stoffer.

Det er dejligt at se et firma som tør springe de kendte rammer for valg af stoffer til siddegruppen i autocampere. Det samme gælder Christian Lauridsen, Campingparken, som har valgt at han ville have vognen hjem med netop dette stofvalg.

Her er vi gået lidt længere tilbage i vognen så du får et indtryk af vinkelkøkkenet der støder op til siddegruppen.

OBS: Sidst i denne artikel har vi et link til Campingparkens hjemmeside hvor du kan se masser af billeder og detaljer på den spændende autocamper.


Et kig ned mod bagenden af vognen. Undervejs passerer du bruserum på den ene side og toilet på den anden.

Dejligt soveværelse med enkeltsenge eller dobbeltseng. Under sengen finder du den store garage som der er adgang til udefra.

Her ser du den store garage med rigtig god plads.

Klik her – og se de mange flotte billeder og detaljer på den spændende autocamper fra Niesmann+Bischoff.

https://www.campingparken.dk/Autocampere/nye/NiesmannBischoff-Arto-E-77-Autgear–54203?action=search&f=215&pg=1&stype=2&pi=0&p=54203&ppp=20&np=41761

I løbet af få dage præsenterer vi en anden spændende autocamper fra Niesmann+Bischoff som vi har set hos Campingparken i Herning.

 


 

Annonce:

Efterlad din kommentar