2016-06-29-LMC-2017-1-Ma490e

Pressemeddelelse
LMC campingvognsmodeller er udpræget mangfoldige og udarbejdet individuelt til campisternes helt forskellige behov. Som en af de førende producenter af campingvogne og autocampere, disker LMC Caravan i år op med mange forskellige nyheder, som f.eks. en helt ny front.

I LMC campingvognene Maestro (billedet) er der foretaget en afgørende designændring. Den har fået en helt ny front. Den tidssvarende og elegante nye front udgør en yderligere plus, for premium-kravene i denne førsteklasses model. Frontpartiets design har nu fået en flydende, dynamisk udformning. Frontvinduet, tagområdet og gaskassen er elegant integreret i den splinternye front uden synlige overgange.

2016-06-29-LMC-2017-2-Mu440d
Musica 470 D Interiør
Den nye campingvognsplanløsning 440 D forener komfort med kompakt og gennemtænkt ruminddeling, gennem sin franske seng og en stor, rummelig rundsiddegruppe. LMC indførte, i sidste modelår, med stor succes en ny designstrategi. Derfor findes denne nye planløsning efter ønske, i modelserierne Musica og Vivo.

Den velkendte planløsning 470 D får i det nye modelår en rundsiddegruppe i stedet for en sidesiddegruppe. Desuden er sengene i 470 E og 490 E gjort længere.

2016-06-29-LMC-2017-3-Mu470E
Musica 540 E Interiør
Også i den succesrige modelserie Musica har interiøret gennemgået nogle forandringer. Designerne har i disse modeller grebet, et længe næret ønske fra kunderne om en enklere og lysere atmosfære. De tidligere sortforkromede greb, er blevet erstattet af sølvfarvede kromgreb. Desuden er den tidligere trædekor Acuto forsvundet fra køkkenområdet. Køkkenblokken og bagvæggen i køkkenet har nu fået et lyst, cremefarvet look. Samlet virker interiøret i denne populære modelserie derved væsentlig mere rummelig og imødekommende.

Polstervarianterne er også blevet moderne udformet af LMC Caravan. Man har reduceret udvalget til to stoffarver i siddegruppen og har derved opnået et tidssvarende, smart design.

Ud over de talrige ændringer i interiøret er LMC’s campingvognsmodeller også blevet teknisk væsentligt forbedrede. For eksempel er der sørget for, at USB stikdåser er standardudstyr.
Tablets og Smartphones kan helt enkelt og uden adapter oplades i vognen. Udvendigt er der monteret nye strømstik på sidevæggen af campingvognen.

2016-06-29-LMC-2017-4-Mu470d
MPK tagluge
Den integrerede belysning i MPK taglugerne er ligeledes en nyhed. Interiøret får gennem LED-belysningen et virkeligt friskt look og er dermed blevet overbevisende opgraderet.

I modelår 2017 er toiletområdet blevet optimeret med det velkendte bænktoilet. Disse toiletter giver en optimal udnyttelse af pladsen. Desuden er baderummene midt i vognen blevet større (+5 cm i længden og +3 cm. i dybden).

Rammevinduer, som er ekstraudstyr, får nu standardmæssigt moderne rullegardiner. De flotte vinduer, der ligger tæt ind til vognens side, giver desuden endnu mere sikkerhed og understreger campingvognmodellernes premiumkvalitet.
Som noget helt nyt er der brede indgangsdøre i alle tandemmodeller samt i alle 2,5 m brede campingvogne. Gennem de nu 70 centimeter brede døre bliver ind- og udstigningen enklere og betydeligt behageligere. Også lukkemekanismen er blevet aktualiseret og giver endnu mere sikkerhed og en bedre og enklere håndtering.

Se mere her.: lmc-caravan.de

Annonce:

Efterlad din kommentar