Dette luftfortelt fra Kampa kan bruges hele campingsæsonen

Siden Kampa fortelte kom ind på det danske marked, har de hvert år vist spændende nyheder. Og i år er ingen undtagelse. I år er der kommet alt fra nyt design, kraftigere materialer og helt nye modeller.

Camping hele sæsonen med Kampa
Der har mange steder været diskuteret om hvorvidt et Kampa lufttelt var egnet som fastliggerfortelt. Det ville jo være praktisk, da det er lynhurtigt at sætte op og tage ned. Man ville nemt kunne skifte plads, rejse en tur med vognen, eller andet. Kampa har taget udfordringen op og har lavet det ny Kampa All-Season fortelt.

All-Season forteltet kan tåle at stå fast på en campingplads fra sæsonstart til sæsonslut. Det er gennemtestet i Australien og blevet udsat for sol, vejr og vind igennem flere måneder.

Forteltet har alle de samme funktioner som Ace AIR Pro 400, men har udhæng over vinduerne og udvendige mørklægningsgardiner, og materialet er det nye All-Season materiale. Der er både indvendig og udvendig græskant. Forteltet er som sagt lavet med formålet, at det skal kunne bruges i længere perioder og i hele campingsæsonen.

Ydermere har All-Season forteltet, det nye Kampa Dual-Pitch Roof System. Det nye Dual-Pitch Roof System giver dig en højere indendørs ståhøjde. Dette gør at hele arealet i forteltet nu kan anvendes uden spildplads.

Rally Air Pro 390
Kampa, har lanceret deres seneste nye model i den velkendte Rally-serie. Kombinationen af kvalitets materiale, det hurtigste fortelt at sætte op og stor alsidighed har gjort Rally-serien til et meget populært fortelt.

Det der adskiller Rally Air Pro 390 Grande fra de andre fortelte i Rally serien er, at det er 3 meter dybt. Den nye Rally Air Pro 390 har også Kampas nye tagkonstruktion, Dual-Pitch Roof System. Dette giver en bedre ståhøjde i hele forteltet. Med et Rally Air Pro 390 Grande fortelt, har du et fortelt på hele 11,7 kvadratmeter.

Rally AIR Pro 390 Grande har det velkendte Rally design og har samme fordele som de andre 2018 Rally AIR Pro-modeller. Der er udskiftelige sider, der kan lynes af, 40% tykkere vinduer, forberedt til Limpet Fix System og det er lavet i WeatherShield™ Pro materiale.

Uanset hvilket Kampa fortelt vi taler om, er kvaliteten i top og brugervenligheden uden sidestykke. De pustes op kun et sted fra og når man skal have luften ud igen, er der flere ventiler der åbnes, så det går rigtigt stærkt. Når man har et Kampa fortelt, er man på plads på meget kort tid. Og når man så skal rejse videre, er det hurtigt og nemt at tage ned og pakke sammen.

På Ferie for Alle i Herning d. 23. – 25. februar, kan du se 17 fortelte, 7 iglo/familie telte og en masse spændende udstyr fra Kampa udstillet.

Se mere her.: http://www.campingagenten.dk/kampa.html

Klapperne for vinduerne giver ikke bare privatliv, men isolerer også for evt. kulde i ydersæsonen

 

Udhænget forhindrer regn og snavs i at løbe ned af fronten på forteltet

 

Kampa Rally Air Pro 390 Grande, kan monteres med ekstraudstyr. Her ses det med anneks

 

Vinduerne er blevet 40 % tykkere

 

Annonce:

Efterlad din kommentar