Til sæson 2018 er Kampa igen på banen med store nyheder, et All-Season fortelt der kan bruges som fastligger telt, samt opgraderede designs og helt nye modeller.

Årets største forteltsnyhed: Kampa Ace Air 400 All-Season
Kampas All Season Ace 400 er en kæmpe nyhed inden for luftfortelte. Indtil nu, har det ikke været anbefalet at bruge luftfortelte til fastliggertelte. Men det kan man nu. Kampas Ace Air Alle-Season er designet til at blive brugt fra tidligt forår til sent efterår. Takket være den nye konstruktion med bl.a. kraftigere luftkanaler og de nye kraftige materialer, kan dette luftfortelt bruges som fastliggerfortelt. Det er modstandsdygtigt over for UV stråler, vejr og vind. Faktisk er det blevet testet igennem et helt år i Australien, hvor det klarede sig rigtigt godt på alle områder. Vinduerne er blevet 40 % tykkere og der er udvendig afdækning af vinduerne, samt udhæng der beskytter fronten af forteltet.

Nyt design der ikke bare ændrer udseendet
Alle Rally og Ace modellerne kommer i et nyt design med ny tagkonstruktion der giver en bedre ståhøjde i fronten af teltet og en bedre pladsudnyttelse. Benene og tværliggerne er blevet kraftigere for at understøtte den nye konstruktion. Vinduerne er ligeledes blevet 40 % tykkere, hvilket gør dem mere modstandsdygtige over for vejr og vind.

Stort fortelt til små vogne
Der er kommet en helt ny model inden for Rally serien, nemlig en Rally Air Pro Plus 260. Air Pro Plus 260 har et fastmonteret anneks der ikke kører i teltskinnen sammen med resten af forteltet og derfor kræver Rally Air Pro Plus kun et lige skinnemål på 2.6 meter. Annekset pustes op et sted fra sammen med resten af forteltet. Annekset kan både fungere helt åbent, men kan også lukkes af så det kan bruges som entré eller ekstra sovepladser.

Rummeligt rejsefortelt
Nu er Pro Plus 260 ikke den eneste nyhed inden for Rally serien. Rally 390 Grande er ligeledes en stor nyhed. Med sine 3 meter i dybden og 3.90 meter i bredden, giver det en stor rummelighed og er det perfekte rejsefortelt til dem der godt kan lide god plads.

Alle nyhederne er selvfølgelig baseret på Kampas patenterede Air-Frame system, hvor forteltene kun pumpes op et sted fra.

Kampas har også opgraderet og forbedret deres samlesystem omkring ventilerne. Tidligere kunne de små slanger glide ud af ventilerne. Dette er stort set umuligt nu, da der er kommet modhager på der forhindrer dette.

Mange af Kampas 2018 nyheder kan allerede nu ses ude hos forhandleren, så benyt efteråret til at finde det perfekte Kampa fortelt til næste sæson.

Se mere her.: www.campingagenten.dk

Udvendige klapper for vinduerne beskytter vinduerne og kan give 100 % privatliv
Vinduerne i Ace og Rally er blevet kraftigere

 

Kampa Rallypro 260 Plus Det store fortelt til den lille campingvogn

 

Kampa Rally Grande – Rummeligt rejsefortelt

 

Udvendige klapper for vinduerne beskytter vinduerne og kan give 100 % privatliv

 

Annonce:

Efterlad din kommentar