Hobby Excellent 460 SL

Hobby campingvogne 2021: Et stort og varieret program

For et par uger siden har Hobby præsenteret sit 2021 program for fagpressen.
I den nye sæson fortsætter Hobby med de seks serier fra sidste år. Alle modeller får opdateret det udvendige design. Hobby Excellent og Hobby Prestige bliver opdateret indvendigt. Der kommer to nye layouts i Excellent og ét i Prestige. Det samlede program bliver på 59 modeller i de seks serier.

Hobby 2021 - Modeloversigt

Hobby 2021 – Modeloversigt

På skiltet herover kan du se den nye årgang. De nye modeller er Hobby Excellent 460 SL, Hobby Excellent 620 CL og Hobby Prestige 650 UFf.

Hobby Excellent 620 CL

Her ser du det nye interiør i Hobby Excellent. Hobby kalder det for et “perfekt farvekoordineret og up-to-date” design. Møbelfinishen hedder Pavarotti/Magnolia og polstringen hedder Stilo. Den viste model er den nye Hobby Excellent 620 CL.

Hobby Prestige 650 UFf
I Hobby Prestige kommer der bl.a. nyt design på overskabene uden åbne hylder under dem. Der er også nye hjørnelys og nye farver på bordpladerne. Her ser du Hobby Prestige 650 UFf, en indretning som er hentet fra Premium serien.

Hobby OnTour 470 UL
Hobby OnTour fortsætter som sidste år. Her ser du den populære Hobby OnTour 470 UL.

Hobby De Luxe 515 UHL
Hobby De Luxe er stadig den serie der fås i flest layouts. Du kan vælge mellem 18 forskellige indretninger, f.eks. familiemodellen Hobby De Luxe 515 UHL som har dette børneværelse forrest og rundsiddegruppe og sænkeseng bagerst i vognen.

Hobby De Luxe Edition 490 KMF
Hobby De Luxe Edition serien er stadig på seks modeller. Denne Hobby De Luxe Edition 490 KMF er den mindste af de fire familiemodeller.

Hobby Premium 560 CFe
I 2021 kommer Hobby Premium igen i fem forskellige modeller. Én af dem er denne Hobby Premium 560 CFe som er indrettet med den ekstra store og komfortable rundsiddegruppe, vinkelkøkken og fransk soveværelse.

Efterhånden som de nye modeller kommer hjem til de danske forhandlere, vil vi vise flere detaljer fra den nye årgang.

Hold dig også orienteret på www.hobby-caravan.de/dk/

Tekst: Redaktionen
Foto: © Hobby-Wohnwagenwerk, Ing. Harald Striewski GmbH
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar