2021 Hobby De Luxe 545 KMF Kampagne: En stigende popularitet

Hobby De Luxe 545 KMF Kampagne er en af de mellemstore køjevogne blandt de seks mulige familiemodeller i serien. I de sidste 10 år har indretningen med tværvendt dobbeltseng og køjer på langs overfor et stor toiletrum med integreret brusekabine har fået mange fans. De første Hobby 545 KMF-modeller blev introduceret i 2010 i Excellent, La Vita Veneto og La Vita Bionda serierne. Året efter, i 2011 (for 10 år siden), dukkede indretningen op i Hobby De Luxe serien. Og i sæson 2021 kan du få modellen som kampagnevogn. Kampagneudstyret er elektrisk gulvtemperering. 1.800 kg totalvægt, alufælge og TV-ophæng.

Nøgledata for Hobby De Luxe 545 KMF Kampagne

Hobby De Luxe 545 KMF Kampagne har en indretning som både passer til familier med børn i alle aldre. Er de helt små, også babyer, er dobbeltsengen en dejlig legeplads om dagen. Når de bliver større, så er her en oplagt hyggekrog. Når de bliver store, så trækker ”hulerne” i køjeafdelingen mere.


Når du står i døren, har du et godt overblik over opholdsområdet når alle er vågne. Læg mærke til de praktiske lamper med svanehals, et plus for individuelle lysbehov. Læg også mærke til de praktiske løse armlæn i siddegruppen.


Dobbeltsengen set fra fodenden. Her er elstik og hylder på begge sider af hovedgærdet. Og åbne hylder under overskabene.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 200 x 138/109 cm. Her er godt med hylder om frontvinduet, under overskabene som alle har soft-close.


Åbent magasin under dobbeltsengen, næsten fri for teknik.


Åbne overskabe ved dobbeltsengen.


Siddegruppen står, modsat døren. Siddepladsen er OK til to voksne og to børn. En opredning måler 198 x 113 cm. Her er gode muligheder for at tilpasse lyset med læsespots. Der er LED loftslampe læselampe med svanehals.


Kik fra børneværelset og fremad.


Åbne overskabe.


Køkkenblok, køleskab og toiletrum står i dørsiden.


Åbne skuffer og skabe under køkkenbordet.


Detaljer fra køkkenblok og åbent køleskab.


Køjerummet med klædeskab imellem køjer og toiletrum.


Overkøjen.


Underkøjen.


Toiletrum med brusekabine.


Detaljer fra toiletrum og åbent klædeskab.


Toiletbord og toiletskabe over det.


Åbne toiletskabe.


Brusekabine og åbent toiletskab under håndvasken.


Alle 2021 Hobby De Luxe modeller
Der er 2021 er der 18 Hobby De Luxe modeller. Hobby sælges i Danmark af tolv forhandlere.

Læs mere om udstyr, indretning, forhandlere m.m. på www.hobbyinfo.dk

Tekst & foto: Redaktionen
Grafik: Hobby Group
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar